Πολιτικη & Οικονομια

Γεννηματά: Το λιμάνι του Πειραιά λειτουργεί με καθεστώς Ειδομένης

 Και «Στη Χίο βιώνουν τον αυταρχισμό της Κυβέρνησης»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
125076-280695.jpg

«Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση με βάση την εθνική γραμμή να εφαρμόσει συγκεκριμένο σχέδιο για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας» δήλωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Η προχειρότητα και οι κινήσεις πανικού μεταφέρουν το πρόβλημα και τις σκηνές βίας από τη μια περιοχή στην άλλη. Το λιμάνι του Πειραιά λειτουργεί με καθεστώς Ειδομένης. Στη Χίο βιώνουν τον αυταρχισμό της Κυβέρνησης η οποία οφείλει εξηγήσεις» πρόσθεσε.

«Όπως με διαβεβαίωσε στη συνάντηση μας, ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος της Ολλανδίας, υπάρχει δυνατότητα σταδιακής μετεγκατάστασης προσφύγων που είναι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα σε ευρωπαϊκές χώρες που είναι πρόθυμες να τους υποδεχτούν».

«Αρκεί να ολοκληρωθούν γρήγορα οι διαδικασίες των αιτημάτων ασύλου. Αυτή η δυνατότητα δεν πρέπει να πάει χαμένη» συμπλήρωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκης Σκέρτσος
Άκης Σκέρτσος: Έγινε πράγματι η Ελλάδα «Βουλγαρία» στους μισθούς; Η απάντηση είναι όχι

«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY