- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Κάλεσμα Κ. Μητσοτάκη στους ομογενείς
Ο «σπινθήρας» για τη δημιουργία της νέας Ελλάδας
Τη συμβολή των Ελλήνων της Αμερικής στη δημιουργία της νέας Ελλάδας ζητεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με μήνυμά του στην ιστορική εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας». Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει ότι οι ομογενείς με το δυναμισμό, τις εμπειρίες, τις επιτυχίες, αλλά και την αγάπη τους για τη μητέρα πατρίδα, μπορούν οι ομογενείς να αποτελέσουν το σπινθήρα για μία νέα Ελλάδα, ανταγωνιστική, με ισονομία όλων των πολιτών της.
Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Εθνικό Κήρυκα:
«Αγαπητοί συμπατριώτες, και με τη δική σας βοήθεια η Νέα Δημοκρατία γύρισε σελίδα. Αποφάσισε να πάρει την τύχη της στα χέρια της. Να πιστέψει ξανά στον εαυτό της.
Με τη μαζική τους συμμετοχή οι Νεοδημοκράτες έδωσαν την σκυτάλη του κόμματος σε μια νέα γενιά ανθρώπων: Τη γενιά της ικανότητας, της αισιοδοξίας και της ελπίδας.
Το ίδιο πιστεύω ότι θα πράξει στις επόμενες εκλογές και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού, που αδιαφορεί για τις πολιτικές ταμπέλες, αλλά εξακολουθεί και πιστεύει στις εθνικές μας αξίες και δυνατότητες. Τις δυνατότητες των Ελλήνων να σώσουν τη χώρα τους από την κρίση, την απελπισία, την απαξίωση, την εθνική παρακμή.
Έλληνες της Αμερικής, σε τούτη τη μάχη που θα δώσει ο λαός μας ο ρόλος και η συμβολή σας είναι τώρα περισσότερο πολύτιμη από ποτέ. Με τον δυναμισμό, τις εμπειρίες, τις επιτυχίες και την αγάπη που σας διακρίνει για την μητέρα πατρίδα μπορείτε να αποτελέσετε τον σπινθήρα για μια νέα Ελλάδα, ανταγωνιστική, με ίσες ευκαιρίες, με ευημερία, με ισονομία έναντι όλων των πολιτών της.
Και πάντα να γνωρίζετε ότι στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν φίλο κι έναν συναγωνιστή.
Και, βέβαια, δεν θα ησυχάσω μέχρι να αποκτήσετε τα δικαιώματα που σας στερούνται μέχρι τώρα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σκληρή ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού
Νέο εθνικό πρότυπο κέντρο για την άνοια στο Περιστέρι
Παρέμβαση της υπουργού στο Συμβούλιο EPSCO που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο
Την Πέμπτη η ψηφοφορία στην Ολομέλεια
Επίθεση στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και τη διαφθορά
Συνέντευξη του εκτελεστικού προέδρου της METLEN στο CNBC
Οι περιφέρειες που καλύπτονται είναι η Αν. Αττική, Έβρος, Β΄ Πειραιώς, Α΄ Θεσσαλονίκης, Πιερία και Β3΄ Νότιος Τομέας Αθηνών
Το ελληνικό γιαούρτι, τα τυριά και τα φρούτα οδηγούν την εξαγωγική ανάπτυξη
Αναλυτικοί πίνακες με τις καταβολές που έγιναν
«Αποτελεί υποχρέωση της αναδόχου κοινοπραξίας η αποκατάσταση των ζημιών» ανέφερε ο υφυπουργός
Η χώρας μας δεν σταματά να αλλάζει πίστα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό
Τι ζητά από τον πρόεδρο της εταιρείας
Ξύλο μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών, λεηλασίες σε καταστήματα
Η δήλωση του βουλευτή Ηρακλείου
Η πολιτική διαχείριση της τραγωδίας των Τεμπών και η εργαλειοποίηση της κοινωνικής οργής
Πόσα δίνουμε τον χρόνο για την καθημερινή μας συνήθεια
«Για να θησαυρίσουν δεν διστάζουν να οδηγούν στον θάνατο απελπισμένους ανθρώπους»
Το κρίσιμο Eurogroup και τα δεδομένα στο τραπέζι
Οι 4 παράγοντες που καθορίζουν την πραγματική αξία
Βρίσκεται στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.