Πολιτικη & Οικονομια

Μεϊμαράκης: «Δεν ψηφίζουμε περικοπές συντάξεων

Και οι απαραίτητες σπόντες κατά Κυριάκου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
117764-262823.jpg

Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει περικοπές συντάξεων και υφεσιακά μέτρα, είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη σήμερα, Τρίτη πρωί, ενώ έριξε και τις σχετικές σπόντες ενάντια στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας: «Φαντάζομαι μία ΝΔ με δημοκρατικές διαδικασίες, όπου ο κάθε βουλευτής θα έχει τριβή με την κοινωνία και όλα τα στελέχη θα έχουν ίδιες ευκαιρίες στο ξεκίνημα, ανεξαρτήτως οικογενειακής προέλευσης».

Άλλα σημεία από την ίδια συνέντευξη:

· Η ανανέωση πρέπει να συνοδεύεται από την αξιοκρατία, αλλιώς έρχεται η παρεοκρατία και η οικογενειοκρατία. Ανανέωση με μόνο κριτήριο την ηλικία δεν είναι ανανέωση

· Η οικουμενική κυβέρνηση δε μας απασχολεί. «Αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χάσει τη δεδηλωμένη, τότε θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα»

· «Επικοινωνώ με τον Κώστα Καραμανλή, ενώ με τον Αντώνη Σαμαρά δεν υπάρχει ψυχρότητα και οι σχέσεις μας είναι καλές και φιλικές. Με τον Απόστολο Τζιτζικώστα τελευταία δε μίλησα, αν και θα ήθελα να του ευχηθώ ‘χρόνια πολλά’, αλλά θα επικοινωνήσω μετά τις εκλογές της Κυριακής και θα τον επισκεφθώ ως πρόεδρος της ΝΔ, εφόσον εκλεγώ»

· Νεοδημοκράτες, πριν ψηφίσετε την Κυριακή σάς καλώ να σκεφτείτε ποιος υποψήφιος έχει εμπειρία, αλλά και την προσφορά του καθενός μας. «Εξάλλου και εγώ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουμε και θετικά και αδυναμίες

· Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος «ασκεί με συνέπεια τα καθήκοντά του. Εγώ τον ψήφισα. Ως εθνικό σύμβολο, ο πρόεδρος οφείλει να προσπαθεί για τη συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ