- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ο βουλευτής που εξευτέλισε τη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων για τους ομοφυλόφιλους (video)
«Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια»
Φύλλο και φτερό έκανε την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.
Ο λόγος είναι πως στην επιστολή η ΑΣΠΕ βάλλει κατά της νομιμοποίησης του Συμφώνου Συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια υποστηρίζοντας: «Με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο μεταβάλλεται το τιμιότατο ανθρώπινο πρόσωπο σε χρηστικό αντικείμενο και καθίσταται εμφανής η προσπάθειά του να υποκατασταθεί ο ιερός θεσμός του γάμου με νομικές προβλέψεις που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κακοδαιμονία του ισχύοντος νομικού πλαισίου. Η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ’ αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους».
Αφού διάβασε αυτό το απόσπασμα ο κ. Καραγιαννίδης κάλεσε τους βουλευτές όλων των κομμάτων να λάβουν θέση, επισημαίνοντας πως αύριο-μεθαύριο, ο συγκεκριμένος φορέας θα συνδιαλλαγεί με τη Βουλή γιατί θέλει να περάσει «το ρουσφετάκι του για το επίδομα γάμου».
«Αν οι παρόντες αποδέχονται από την ΑΣΠΕ αυτή την προσβολή και να πάρετε θέση όλα τα κόμματα. Και να την καταγγείλετε αν διαφωνείτε με αυτή τη θέση γιατί οι κύριοι αυτοί μετά από μια εβδομάδα μας καλούν να κάνουμε το ρουσφετάκι τους για το επίδομα γάμου. Οι κύριοι αυτοί είναι φορέας με τον οποίο εμείς θα συνδιαλλαγούμε. Προσωπικά εγώ δηλώνω ότι τους απεχθάνομαι... Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια» είπε χαρακτηριστικά.
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τα πέντε διαμερίσματα ενός Ρώσου λαθρεμπόρου καυσίμων το 1984 μέχρι τον πύργο της Μόσχας
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τους πολίτες να εμπιστευτούν την παράταξη στις εθνικές εκλογές
Η αποκαλυπτική έρευνα των Μιχάλη Νικηφόρου, Βλάσση Μίσσου, Χρήστου Πέρρου και Νικόλαου Ροδουσάκη
Η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί προσεχτικά τα επεισόδια στη Γαλλία
Αιχμές του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την εβδομαδιαία ανασκόπηση Μητσοτάκη
Τι είπε για τα νέα μέτρα στήριξης
Γιατί η φθορά της κυβέρνησης δεν μετατρέπεται αυτόματα σε πολιτικό κέρδος για τους αντιπάλους της
Το τηλεφώνημα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με ανυποψίαστο υπάλληλο υπενθυμίζει ότι δημοκρατία δεν είναι μόνο θεσμική αρχιτεκτονική, αλλά και διαπροσωπική σχέση
Πριν από τα Χριστούγεννα η πρώτη πληρωμή
Η Δόμνα Μιχαηλίδου προανήγγειλε την επέκτασή του
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, η συλλογική ηγεσία είναι βαθιά αριστερή επιλογή» σημείωσε η Ρένα Δούρου
«Ε, δεν μπορεί ο Τσίπρας να προσπαθεί να βγάλει ολόκληρο τον λαό ότι πάσχει από αμνησία» σχολίασε ο υπουργός Υγείας
«Η μόνη ρεαλιστική λύση στις εθνικές εκλογές είναι η αυτοδυναμία»
«Δεν υπάρχει μαγική λύση» για την ενέργεια, το μήνυμα Φον ντερ Λάιεν
Τι θα είχε συμβεί αν εκείνη την Κυριακή η Ιστορία είχε γραφεί διαφορετικά;
Ο αγώνας δρόμου για να ολοκληρωθούν τα έργα και το μήνυμα Χαρδαλιά
Ο Αλέξης Τσίπρας αγνοεί για μια ακόμα φορά βασικά πράγματα
Σε ποιο ποσό «κλειδώνει» το μηνιαίο voucher για τρόφιμα - Τι δήλωσαν Μιχαηλίδου και Καφούνης
Ποιες αλλαγές εξετάζει το υπουργείο
Τι πρέπει να τσεκάρουν οι δικαιούχοι για να μην καθυστερήσει η πληρωμή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.