- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε προσωπικά στον Φρανσουά Ολάντ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.
Διαβάστε την επιστολή:
Αγαπητέ Πρόεδρε και φίλε
Παρακολουθούμε άφωνοι τις τραγικές εξελίξεις στο Παρίσι. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια των Ελλήνων Σοσιαλιστών προς τον Γαλλικό λαό που σήμερα πενθεί εκατοντάδες αθώα θύματα. Θέλω να ξέρεις ότι ολόκληρη η Ελλάδα βρίσκεται στο πλευρό της αδελφής Γαλλίας. Αυτές οι βάρβαρες επιθέσεις δεν στρέφονται απλά εναντίον του μεγάλου Γαλλικού Έθνους, αλλά είναι κτυπήματα στην καρδιά και τις αξίες της Ευρώπης.
Γι αυτό, δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε ομάδες δολοφόνων να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να τρομοκρατήσουν τους λαούς μας και να πλήξουν τον σκληρό πυρήνα της δημοκρατίας και της ελευθερίας που όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί έχουμε κατακτήσει μέσα από κοινωνικούς αγώνες που η Γαλλική Δημοκρατία και ο Γαλλικός λαός πρωταγωνίστησαν. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Πρέπει να αποτρέψουμε μισαλλόδοξες και ακραίες φωνές να δηλητηριάσουν τις κοινωνίες μας και να σκορπίσουν το μίσος.
Οι Σοσιαλιστές είμαστε η ψύχραιμη δύναμη, η δύναμη της λογικής και της ευθύνης. Ενωμένοι πρέπει να βοηθήσουμε την κοινωνία να μην πέσει θύμα της λογικής των τρομοκρατών. Θα τα καταφέρουμε.
Με σεβασμό
Φώφη Γεννηματά
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΕΛΑΣ και Βαρουφάκη
11+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Συζήτησαν για ανταγωνιστικότητα και επενδύσεις σε άμυνα και τεχνολογία
Τα πέντε βήματα για την εγγραφή στη νέα πλατφόρμα του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς»
Επτακομματική Βουλή βγάζει η μέτρηση - Εκτός μένουν Λατινοπούλου, Βαρουφάκης, Νίκη και ΣΥΡΙΖΑ
Η ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας κατά του Αντισημιτισμού»
Η απάντηση Τσιπολόνε στον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Παπανδρέου
Ανοιχτή η πλατφόρμα για τους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
Άρθρο του Υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου στην ATHENS VOICE
Κανένα θέμα προσχώρησης ή μετακίνησης προς το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη
Με το νέο νομοσχέδιο αναβαθμίζονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί και προστατεύονται οι θέσεις εργασίας
Η Ελλάδα τίθεται πλέον εκτός λίστας των κρατών με μακροοικονομικές ανισορροπίες
8 στις 10 οικογένειες θα λάβουν το έκτακτο επίδομα παιδιού
Η νέα λειτουργία θα ενταχθεί στο MyHealth App
Η σουρεάλ αριστερά, η δεξιά καθίζηση, η πολυτραυματίας κεντροαριστερά και το αγχώδες rebranding
Πώς η δημαρχία της Αθήνας, οι προσωπικές φιλοδοξίες και η στρατηγική σύγκλισης με την αριστερά οδηγούν το ΠΑΣΟΚ σε πολιτικό αδιέξοδο
Η τραγωδία της έγινε το αποστωμωτικό επιχείρημα για κάθε αντιπολιτευόμενο λόγο και όχι μόνον κατά της κυβερνητικής ολιγωρίας αλλά και κατά των ψηφοφόρων της, κατά της ιστορίας! Και αυτή πρέπει να ξαναγραφτεί.
Ένα ιστορικό ορόσημο για την ελληνική οικονομία 16 χρόνια μετά την κρίση
«Θα μείνεις πάντα στη μνήμη μας ως ένα φωτεινό παράδειγμα αυτοδημιούργητου και άξιου επιστήμονα» - Ο πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα υφυπουργό
Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 94 ετών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.