- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βενιζέλος για Τσίπρα : Σε απόλυτη σύγχυση ή ωμός ψεύτης
«Θεωρεί εμένα βασικό εμπόδιο στην τυχοδιωκτική του διαδρομή»
«Με το μνημόνιο του γλύφει εκεί που έφτυνε και παρακαλάει να συμπληρωθεί το PSI και τα συνακόλουθα μέτρα. Αυτό και μόνο δείχνει είτε ότι τελεί σε απόλυτη σύγχυση, είτε ότι είναι ανερυθρίαστος και ωμός ψεύτης. Είτε και τα δυο», σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη.
«Όποιος αναρωτιέται γιατί ο κ. Τσίπρας και η παρέα του θεωρούσε και θεωρεί πάντα εμένα ως το βασικό εμπόδιο στην τυχοδιωκτική του διαδρομή, που ήδη έβλαψε βαθιά τη χώρα, μπορεί να δει το βίντεο με τις κοινοβουλευτικές ομιλίες μου από τις ευρωεκλογές έως σήμερα, αλλά και τις τοποθετήσεις μου τα τελευταία πέντε χρόνια και να θυμηθεί ή να αναζητήσει τι έλεγε και τι έκανε ο κ. Τσίπρας», συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι με τον τρόπο αυτό θα διαπιστωθεί πολύ εύκολα ποιος έλεγε και λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα. «Ποιος αγωνιζόταν και αγωνίζεται στο όνομα του εθνικού συμφέροντος και ποιος έπαιζε και παίζει στο όνομα της μικροκομματικής ιδιοτέλειας. Ποιος έλεγε και λέει με ακρίβεια πού βρισκόμαστε και πού πηγαίνουμε ως χώρα και ποιος δεν είχε ούτε έχει καμία αίσθηση των συσχετισμών, των κινδύνων και της διεθνούς πραγματικότητας.
Ποιος προειδοποιούσε για την επικείμενη πρόσκρουση στα βράχια και ποιος οδήγησε τη χώρα στα βράχια», τόνισε ενώ υποστήριξε ότι όλα όσα έκανε, εξέφραζαν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και των κυβερνητικών σχημάτων στα οποία αυτό μετείχε τα δύσκολα χρόνια της βαρειάς ιστορικής ευθύνης. Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «προσβάλει τη σημερινή Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και όλα τα άλλα στελέχη του, που από θέσεις κυβερνητικά και κοινοβουλευτικά υπεύθυνες μετείχαν σε αυτήν την συλλογική προσπάθεια, όταν εστιάζει τις επιθέσεις του σε εμένα».
Και καταλήγει ο Ευαγγελος Βενιζέλος: «Το άκρως απίθανο είναι ότι τώρα που ο κ. Τσίπρας έχει επενδύσει όλες τις προσδοκίες του για το δημόσιο χρέος στην εφαρμογή των δεσμεύσεων του Eurogroup του 2012 και στη συμπλήρωση του κουρέματος και της αναδιάρθρωσης που επιτεύχθηκε το 2012, επιτίθεται και πάλι λεκτικά στα όσα έγιναν τότε με άξονα το PSI».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Λίστα γάμου ή μετρητά; Τι συμφέρει περισσότερο το ζευγάρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.