- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας ο Κουτσούμπας
«Εμείς δεν δώσαμε ποτέ ψεύτικες ελπίδες»
«Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που είπε αλήθεια στο λαό και δεν έδωσε ψεύτικες ελπίδες, ότι μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή διέξοδος από την κρίση με διαπραγματεύσεις εντός της ΕΕ και με κυρίαρχα τα μονοπώλια στην οικονομία και την εξουσία σε αντίθεση με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με ευθύνη τόσο του κ. Τσίπρα όσο και του κ. Λαφαζάνη» υποστηρίζει σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.
Στις εκλογές δήλωσε ότι το ΚΚΕ θα κατέβει με κεντρικό σύνθημα «Τους δοκίμασες. Τώρα με το ΚΚΕ. Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής», δίνοντας το στίγμα ότι η ψήφος του λαού πρέπει να είναι ενταγμένη σε ένα πρόγραμμα ρήξης, με στόχο να πάρει ο λαός τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια του, «με σχεδιασμένη ανάπτυξη, κοινωνικοποίηση της οικονομίας που θα φέρει και αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους».
Ο κ. Κουτσούμπας κρατάει κλειστή την πόρτα σε ενδεχόμενο συνεργασίας με το κόμμα του κ. Λαφαζάνη, αποκαλώντας το «ΣΥΡΙΖΑ Nο 2», και υποστήριξε ότι οι δημόσιες προτάσεις του «έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο μ' αυτές που μας απηύθυνε παλιότερα και ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 1».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Λίστα γάμου ή μετρητά; Τι συμφέρει περισσότερο το ζευγάρι
Τι είπε για το ενδεχόμενο να δεχτεί τους βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.