Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωράκης: Διάσκεψη χωρίς την Κωνσταντοπούλου

«Θα είναι ένα καλό (τελευταίο) μάθημα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
105043-208493.jpg

Διάσκεψη των προέδρων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων στη Βουλή χωρίς την πρόεδρο του σώματος κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου προτείνει ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης, με ανάρτησή του πριν λίγο σήμερα, Τετάρτη πρωί, στο τουίτερ.

Ο κ. Θεοδωράκης λέει ότι αυτό «θα είναι ένα καλό (τελευταίο) μάθημα» για την κ. Κωνσταντοπούλου, υπονοώντας ότι η θητεία της στην προεδρία της Βουλής θα λήξει σύντομα. Ακόμα, την αποκαλεί «κακομαθημένο παιδί» που τσιρίζει «Εγώ είμαι η εξουσία», ενώ την ειρωνεύεται για την κωλυσιεργία της λόγω, δήθεν, τζετ λαγκ.

Πρακτικά, αν αυτό που προτείνει ο κ. Θεοδωράκης γίνει, θα κερδηθεί η σημερινή μέρα στην προσπάθεια γρήγορης ψήφισης του Μνημονίου 3.

Η ανάρτηση του κ. Θεοδωράκη:

«Οι εξηγήσεις δεν είναι ποτέ μόνο πολιτικές. Υπάρχουν κάποια κακομαθημένα παιδιά που πάντα θέλουν να περνάει το δικό τους. Μερικές φορές το πληρώνει η παρέα, μερικές φορές το πληρώνει η χώρα. Ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται πάντα γύρω από αυτά. Μικρά τσίριζαν στο πάτωμα μέχρι να τους γίνει το χατίρι. Τώρα τσιρίζουν στ΄ αυτιά μας («Εγώ είμαι η εξουσία» - «Εγώ είμαι η εξουσία»). Το θέμα είναι να μπορείς να εντοπίζεις τα κακομαθημένα πριν τους αναθέσουν ρόλους που θα σου κάνουν τη ζωή μαρτύριο και θα δυναμιτίζουν τη ζωή των άλλων. Στην Αγία Βαρβάρα που μεγάλωσα δεν υπήρχαν πολλά κακομαθημένα παιδιά και γι΄ αυτό ίσως μάθαμε να τα ξεχωρίσουμε εύκολα. Αλίμονο σ΄ αυτούς που δεν τα ξεχώριζαν με την πρώτη ματιά.

Επί του πρακτέου: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένουμε μέχρι το βράδυ για να συνέλθει η κ. Κωνσταντοπούλου από το τζετ λαγκ που της προκάλεσε η ξαφνική επιστροφή στην Αθήνα. Η Διάσκεψη των Προέδρων μπορεί να γίνει και χωρίς αυτή. Θα είναι ένα καλό (τελευταίο) μάθημα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ