Πολιτικη & Οικονομια

Στ. Θεοδωράκης: Μεταρρυθμίσεις τώρα

«Το Grexit είναι στα πάνω συρτάρια, περιμένουν τα λάθη μας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
103453-205507.jpg

Κριτική στην κυβέρνηση και ειδικά στον πρωθυπουργό, ο οποίος νωρίτερα είχε παραδεχθεί ότι «δεν πιστεύει» στη συμφωνία με τους εταίρους, άσκησε ο Σταύρος Θεοδωράκης από την Ολομέλεια της Βουλής. Παράλληλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι ανάμεσα στους πολίτες έχει γίνει συνείδηση ότι η χώρα δεν θα πάει καλύτερα με τα μνημόνια αλλά με τις μεταρρυθμίσεις.

Ο κ. Θεοδωράκης επανέφερε την πρόταση του Ποταμιού κανένας βουλευτής να μην έχει τα χρήματά του στο εξωτερικό, ενώ άφησε σαφείς αιχμές κατά της Νάντιας Βαλαβάνη, χαρακτηρίζοντας «ντροπιαστικό το πώς αντίδρασε η υπουργός όταν έμαθε ότι η οικογένειά της έβγαλε 200.000 ευρώ», εκδίδοντας, όπως είπε, μια ανακοίνωση 1.010 λέξεων, χωρίς αυτή η ανακοίνωση να περιέχει μια «γεμάτη απάντηση».

Παράλληλα ο Στ. Θεοδωράκης, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, αναρωτήθηκε «ως πότε θα ανέχεστε την πρόεδρο της Βουλής», προσθέτοντας ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα πρέπει πλέον να περιοριστεί στα βουλευτικά της καθήκοντα και χαρακτηρίζοντας προσβλητική της συμπεριφορά της.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού είπε ότι η κοινωνία αγκομαχά και κάποιοι υπουργοί προσλαμβάνουν φίλους και στελέχη, ότι το Grexit είναι στα πάνω συρτάρια, με τους δανειστές να περιμένουν τα λάθη μας, ενώ σημείωσε ότι το Ποτάμι θα σταθεί σε κάθε προσπάθεια «για να σπάσουμε το τρίγωνο της διαπλοκής».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ