Πολιτικη & Οικονομια

Β. Μεϊμαράκης: Δε στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ αλλά Ευρώπη

«Κάποιοι από την κυβέρνηση μας πάνε στο Grexit»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
103452-205506.jpg

«Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζουμε την Ελλάδα και ψηφίζουμε "ναι" στις σχέσεις εμπιστοσύνης που πρέπει να έχουν τα δημοκρατικά κόμματα του τόπου μας και στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας», τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από τη Βουλή.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι «δεν υπάρχει δεξιό και αριστερό μνημόνιο» αλλά αναγκαίες πολιτικές μέσα στην Ευρώπη, ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν έχει υπολογίσει πόσο κόστισε στον ελληνικό λαό η εξάμηνη διαπραγμάτευση και ο «δύσκολος συμβιβασμός» στον οποίο τελικά κατέληξε.

Ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πήρε τη χώρα σε ανάπτυξη και την πήγε στην ύφεση, καθώς και ότι παρέλαβε υγιείς τράπεζες και τις έκλεισε.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΝΔ ο κίνδυνος του Grexit δεν εξαφανίστηκε, κάνοντας λόγο για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμούν την έξοδο από το ευρώ αλλά και για κάποιους που μας πάνε στην έξοδο από την Ευρωζώνη, ενώ διαμηνύουν το αντίθετο.

Τέλος, κάλεσε τον πρωθυπουργό να αναγνωρίσει τα θετικά της κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ αναφερόμενος στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «παράδοξα», αναφερόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία χειροκρότησε τον πρωθυπουργό, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε καταγγείλει τη διαδικασία, τα μέτρα κ.λπ.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ