Πολιτικη & Οικονομια

Τζιχάντ 325

Νέα στατιστική μελέτη ζήτησε το Ecofin για να μελετήσει τη στατιστική απόκλιση των στατιστικών στοιχείων

115020-643618.jpg
Γιώργος Φειδάς
ΤΕΥΧΟΣ 325
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
10312-23541.jpg

Νέα στατιστική μελέτη ζήτησε το Ecofin για να μελετήσει τη στατιστική απόκλιση των στατιστικών στοιχείων των στατιστικών μελετών του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς στατιστικά σφάλματα συμβαίνουν με υψηλή στατιστική συχνότητα και είναι στατιστικά σίγουρο ότι οι νέες στατιστικές θα θέτουν το στατιστικό πρόβλημα της Ελλάδας σε νέα στατιστική βάση.

Σε μια ακόμα επανάληψη της ιστορίας, βλέπουμε τις τελευταίες μέρες Ευρωπαίους παρτιζάνους πολιτικούς να στήνουν μια αντιστασιακή δράση απέναντι στην οδηγό της Γερμανίας. Κοιτώντας τώρα τις κινήσεις της Άντζελα Λάντζμπουρι Μέρκελ, βλέπει κανείς ότι στο μυαλό της mädchen η ισχύς της Ευρωζώνης είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη δημοτικότητά της. Φήμες λένε ότι, για να αντιστρέψουν το κλίμα, οι επικοινωνιολόγοι της κ. Μέρκελ ετοιμάζονται για το κόλπο γκρόσο: μια κόντρα με το μητροπολίτη Άνθιμο.

6.130 δισεκατομμύρια ευρώ σε νέα μέτρα προβλέπει ο καινούργιος προϋπολογισμός της κυβέρνησης για να ανταποκριθεί η χώρα στις απαιτήσεις του μνημονίου, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι σκέφτεται να ζητήσει επιμήκυνση μαλλιών καθώς και αποπληρωμής του δανείου. Ο πρωθυπουργός δεν αποκάλυψε πόση χρονική ανάσα θα ζητήσει, αλλά έγκυρες πηγές διέρρευσαν ότι μετά τις επιδόσεις του στον Μαραθώνιο, ξεκίνησε εντατικά μαθήματα καταδύσεων στα οποία έχει σκοπό να πάρει μαζί του κι όλη τη χώρα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των επικοινωνιολόγων, αφού ο πρωθυπουργός χθες κατάφερε να κρατήσει την ανάσα του για πάνω από πέντε λεπτά μέσα στην πισίνα, θα καταφέρει να το κάνει για μερικά χρόνια και ο ελληνικός λαός. Το δελτίο τύπου από το γραφείο του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι «το ταξίδι προς την Ιθάκη συνεχίζεται κανονικά, αλλά προβλέπεται να γίνει υποβρύχιο». 

Οι Γιώργος Φειδάς, Γιάννης Τσοτσώνης είναι δημιουργοί της σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων «Ουκ αν λάβοις…» του Mega

* Σεναριογράφοι - σχεδιαστές - σκηνοθέτες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ