Κοινωνια

Αποφυλακίζεται στις 15 Σεπτεμβρίου ο Ηλίας Κασιδιάρης

«Ως προς την σίγουρη κάθοδο του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με πολιτικό φορέα, θα ακολουθήσει συνέντευξη Tύπου από τον ίδιο»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλίας Κασιδιάρης
© EUROKINISSI

Αποφυλακίζεται στις 15 Σεπτεμβρίου ο Ηλίας Κασιδιάρης

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2026, στις 12:00 το μεσημέρι, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η αποφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη από το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, σύμφωνα με ανακοίνωση της συνηγόρου υπεράσπισής του.

«Ως προς την σίγουρη κάθοδο του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με πολιτικό φορέα, θα ακολουθήσει συνέντευξη Tύπου από τον ίδιο, μετά την αποφυλάκιση του, προκειμένου να μην αναπαράγονται ανυπόστατες φήμες» σημειώνει, μεταξύ άλλων, η συνήγορος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της συνηγόρου υπεράσπισης

Υπό την ιδιότητα μου ως συνηγόρου υπεράσπισης του Ηλία Κασιδιάρη, σας γνωστοποιώ ότι η απόλυση του από το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού θα λάβει χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου 2026 και ώρα 12.00.

Ο κος Κασιδιάρης είναι ο μοναδικός έλληνας κρατούμενος που αποφυλακίζεται, έχοντας ολοκληρώσει το σύνολο ΟΛΗΣ της ποινής του, χωρίς αμετάκλητη καταδίκη.

Σε ένα κράτος δικαίου αυτό αποτελεί ρωγμή και πλήγμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του τεκμηρίου αθωότητας του, που ακόμη παραμένει ενεργό.

Ως προς την σίγουρη κάθοδό του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με πολιτικό φορέα, θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου από τον ίδιο, μετά την αποφυλάκιση του, προκειμένου να μην αναπαράγονται ανυπόστατες φήμες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρωτάκι του 2026 θα αποφοιτήσει το 2038 σε έναν κόσμο που ακόμη δεν μπορούμε να προβλέψουμε
Το πρωτάκι του 2026 θα αποφοιτήσει το 2038 σε έναν κόσμο που ακόμη δεν μπορούμε να προβλέψουμε

Σήμερα, στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων δεν μπορούμε καν να φανταστούμε πώς θα είναι ο κόσμος σε 12 χρόνια από τώρα

Μαζωνάκης
Ματίνα Παγώνη: Η γιατρός του Μαζωνάκη δεν είχε καν ειδικότητα

«Τη μία λέει ότι είναι γυναικολόγος, την άλλη λέει ότι έχει κάνει ολιστική ιατρική, την άλλη μας δείχνει κάποιες εξειδικεύσεις που ούτε τις γνωρίζουμε. Κινέζικα είναι αυτά για εμάς γιατί δεν υπάρχουν»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY