- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μάνδρα: Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 31χρονο που εισέβαλε στο Α.Τ.
Παραμένει διασωληνωμένος και φρουρούμενος στη ΜΕΘ - Ελεύθερος ο αστυνομικός που τον πυροβόλησε
Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σχηματίστηκε σε βάρος του 31χρονου που εισέβαλε με μαχαίρι στο Α.Τ. Μάνδρας - Ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος
Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων σχηματίστηκε σε βάρος του 31χρονου που εισέβαλε με μαχαίρι στο Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας το απόγευμα της Παρασκευής (4/9).
Ο 31χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμό αστυνομικού κατά τη διάρκεια του περιστατικού στο Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και φρουρούμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας.
Η εισβολή στο Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 31χρονος φέρεται να μπήκε στο Αστυνομικό Τμήμα κρατώντας μαχαίρι και να κινήθηκε απειλητικά προς την αξιωματικό υπηρεσίας, την οποία φέρεται να απείλησε.
Ο σκοπός και άλλοι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν. Στη συνέχεια, ο άνδρας κατευθύνθηκε προς το Τμήμα Ασφαλείας, στον πρώτο όροφο του κτιρίου, όπου βρίσκονταν ο αξιωματικός υπηρεσίας και αστυνομικοί της Ασφάλειας.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν σε ένα δωμάτιο και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του έδωσαν επανειλημμένα σαφείς εντολές να αφήσει το μαχαίρι και να συμμορφωθεί. Ο 31χρονος, ωστόσο, φέρεται να μην υπάκουσε και να κινήθηκε εκ νέου απειλητικά εναντίον τους.
Στη συνέχεια έσπασε την πόρτα του δωματίου και φέρεται να πέταξε μία γλάστρα. Από τα θραύσματα του τζαμιού τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.
Ο 31χρονος εξακολούθησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να κρατά το μαχαίρι και να κινείται απειλητικά προς τους αστυνομικούς. Τότε ένας από αυτούς έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε μία φορά, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.
Διασωληνωμένος και φρουρούμενος στη ΜΕΘ
Ο 31χρονος μεταφέρθηκε αρχικά για νοσηλεία και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, από την οποία εξήλθε αργά το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή και κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας, υπό αστυνομική φρούρηση.
Κατά πληροφορίες του ΕΡΤnews, ο 31χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Δικογραφία και για τον αστυνομικό
Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 31χρονο, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ο εισαγγελέας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έδωσε προφορική εντολή για την ελευθέρωσή του, ενώ η διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε ο πυροβολισμός συνεχίζεται.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προφυλακιστέος και ο 26χρονος
Νέα ευρήματα και κρίσιμα ερωτήματα για το ποιος κατέστρεψε το διαβατήριο της 50χρονης
Ο 65χρονος Ιταλός που βρίσκεται προφυλακισμένος, εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του
Τα οστά έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εξεταστούν από ιατροδικαστή
Τα περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί και θα εξετάσει ειδικός ανθρωπολόγος
«Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την πλήρη διαλεύκανση και τη δικαιοσύνη που της αξίζει»
Τον αναζητούσαν επί μέρες
Τι αναφέρει το βούλευμα
Συνελήφθη - μεταξύ άλλων - ο πατέρας αι ο παππούς του
Η ανάρτηση του δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων
Πώς προσέγγισαν τη γυναίκα οι απατεώνες
Η οικογένεια του πρώην υπουργού είναι πεπεισμένη πως ο Σήφης Βαλυράκης ήταν θύμα μίας αποτρόπαιας εγκληματικής ενέργειας
Αμφισβητούν τα δεδομένα του ιατροδικαστή
Ήταν συνεπιβάτιδα στο όχημα που οδηγούσε άλλη ανήλικη
Οδηγούσε το πατίνι με μία φίλη της
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος τον εντόπισε από τις κάμερες ασφαλείας
Στο στόχαστρο των Αρχών ο συνοδός της ανήλικης - Εξετάζεται η εμπλοκή και δεύτερου ατόμου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.