- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με τους 3 νεκρούς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας
Η στιγμή της σύγκρουσης των δύο μηχανών
Βίντεο από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης μοτοσικλετών με τρεις νεκρούς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας
Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Στο βίντεο, το οποίο μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, καταγράφεται καρέ-καρέ η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης των δύο μηχανών. Μετά την πρόσκρουση, τα δύο δίκυκλα σύρονται για αρκετά μέτρα πάνω στο οδόστρωμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πριν καταλήξουν πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όμως για τους τρεις επιβαίνοντες ήταν ήδη αργά. Νεκροί είναι ένας 51χρονος άνδρας και δύο γυναίκες, η μία 27 ετών. Τα στοιχεία της δεύτερης γυναίκας δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κανένας από τους τρεις δεν φορούσε προστατευτικό κράνος. Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο μία από τις δύο μηχανές να παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, γεγονός που ενδέχεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μοιραία σύγκρουση.
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, ανέφερε ότι «η έρευνα είναι σε εξέλιξη βέβαια για τα αίτια της σύγκρουσης, όμως ερχόμαστε και πάλι απέναντι σε ένα περιστατικό για το οποίο θα μιλήσουμε για το πόσο επιτακτική ανάγκη είναι οι αναβάτες των δικύκλων να φέρουν κράνη, όπως επίσης και το να μην παραβιάζουμε τον ερυθρό σηματοδότη καθώς με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθούμε σε ένα τροχαίο ατύχημα ή και δυστύχημα», συμπλήρωσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναμένεται να πει στις ανακριτικές αρχές
Διακινούσε το βίντεο έναντι αμοιβής
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
H παράξενη ανάγκη μας να μετατρέπουμε ακόμη και τις πιο προσωπικές στιγμές σε δημόσιο θέαμα
Θεολόγος 58 ετών το δεύτερο θύμα
Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο της συντριβής
Οι καταγγελίες σε βάρος του και η σύλληψη από τους αστυνομικούς
Οι πληροφορίες που έφτασαν στην οικογένειά του
Καρέ - καρέ πώς έγινε το επεισόδιο
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Οι έρευνες επικεντρώνονται σε ορεινή περιοχή πάνω από τη Λοχριά
Το πρόσωπο που ενδεχομένως θα κληθεί να καταθέσει
Τι εντόπισε ο διαχειριστής μέσα σε κουτί
Η 27χρονη είχε αφήσει το σπίτι ξεκλείδωτο
Ανάμεσα στους τραυματίες ένα παιδί
Η υπόθεση που απασχόλησε το «Φως στο Τούνελ»
Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.