- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
(upd) Στο νοσοκομείο η 16χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Διαψεύδει η ΠΟΕΔΗΝ τον θάνατό της
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα της
Παρέμβαση ΠΟΕΔΗΝ για την 16χρονη στην Αλεξανδρούπολη και τις πληροφορίες περί θανάτου της, μεταφέρθηκε με συμπτώματα μέθης και πλέον χαίρει άκρας υγείας
Ανατροπή στην υπόθεση της 16χρονης στην Αλεξανδρούπολη, η οποία -όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ- δεν έχασε τη ζωή της από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Τοπικά ΜΜΕ είχαν μεταδώσει νωρίτερα ότι η ανήλικη μεταφέρθηκε με σοβαρή αδιαθεσία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου παρά τις προσπάθειες ιατρών και νοσηλευτών, η 16χρονη κατέληξε. Κάτι τέτοιο, όμως, όπως αναφέρθηκε και στην αρχή, δεν ισχύει, καθώς μετά τις πρώτες βοήθειες και την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη, η ανήλικη χαίρει άκρας υγείας.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, για την υπόθεση συνελήφθη η 48χρονη μητέρα της ανήλικης, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων και η ολοκλήρωση της συλλογής στοιχείων, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς και από πού προμηθεύτηκε το αλκοόλ η ανήλικη.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τη 16χρονη στην Αλεξανδρούπολη
«Τις βραδινές ώρες χθες, συνελήφθη μία 48χρονη ημεδαπή για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ «Έκθεση», από στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Αλεξανδρούπολης.
»Συγκεκριμένα, η 16χρονη κόρη της ανωτέρω ημεδαπής, είχε μεταφερθεί μεσημβρινές ώρες χθες, για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, κατόπιν κατανάλωσης αλκοόλ στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Αλεξανδρούπολης. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο νοσοκομείο διακομίστηκε το παιδί για την παροχή πρώτων βοηθειών
Συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Η αναφορά σε φερόμενο περιστατικό σε συνάντηση συγγενών θυμάτων
«Τον εγκατέλειψαν αβοήθητο και δεν βοήθησαν καν να εντοπιστεί η σορός»
Πόσο καιρό εκτιμάται ότι βρίσκονταν στο σημείο
Τι προβλέπεται για την κυκλοφορία τους στους δρόμους
Η αναφορά στον αυτόπτη μάρτυρα
Συναγερμός τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική
Προφυλακιστέος και ο 26χρονος
Νέα ευρήματα και κρίσιμα ερωτήματα για το ποιος κατέστρεψε το διαβατήριο της 50χρονης
Ο 65χρονος Ιταλός που βρίσκεται προφυλακισμένος, εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του
Τα οστά έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εξεταστούν από ιατροδικαστή
Τα περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί και θα εξετάσει ειδικός ανθρωπολόγος
«Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την πλήρη διαλεύκανση και τη δικαιοσύνη που της αξίζει»
Τον αναζητούσαν επί μέρες
Τι αναφέρει το βούλευμα
Συνελήφθη - μεταξύ άλλων - ο πατέρας αι ο παππούς του
Η ανάρτηση του δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων
Πώς προσέγγισαν τη γυναίκα οι απατεώνες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.