- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγωδία στη Ζαχάρω: Νεκρός 29χρονος - Το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε νταλίκα
Σφοδρότατη η σύγκρουση - Ακαριαίος ο θάνατός του
Ζαχάρω: 29χρονος «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του σε νταλίκα
Τραγικό τροχαίο δυστύχημα καταγράφηκε λίγο πριν τις επτά το πρωί της Κυριακής (24.05) στην περιοχή της Ζαχάρως, στην Ηλεία, με θύμα έναν 29χρονο οδηγό αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος με κατεύθυνση προς τον Πύργο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κατέληξε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος σταθμευμένης νταλίκας στη Ζαχάρω.
Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή, που το αυτοκίνητο του σφηνώθηκε κάτω από το βαρύ όχημα.
Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το αυτοκίνητο μετατράπηκε κυριολεκτικά σε άμορφη μάζα σιδερικών, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη για αρκετή ώρα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 29χρονο οδηγό, όμως ήταν ήδη αργά καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Η Τροχαία Πύργου έχει αναλάβει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, εξετάζοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το Ι.Χ. προσέκρουσε στη σταθμευμένη νταλίκα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή του
Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ
Αναφορά για πιθανό μηχανικό πρόβλημα
Οι πρώτες πληροφορίες για το ατύχημα
Η οικογένεια κινείται νομικά κατά των υπευθύνων
Συνελήφθη συνομήλικός του
Την ακολούθησε και απομακρύνθηκε όταν η 16χρονη τον έσπρωξε
Συνελήφθησαν δυο άτομα
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Την ίδια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι αδειούχοι
Δύο ημέρες μετά την επέκταση
Πώς έγιναν τα δυστύχημα σε Μάνδρα, Μέγαρα και Λεωφόρο ΝΑΤΟ
Όσα αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννακός
Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας στην Παλαιά Εθνική Αθηνών - Κορίνθου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.