- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
«Δεν έτρεχα, πέρασα με πράσινο» ισχυρίζεται ο 44χρονος οδηγός του φονικού τροχαίου στη Ρόδο
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος 44χρονου οδηγού για τον θάνατος της μητέρας και της κόρης
«Δεν έτρεχα, πέρασα με πράσινο» ισχυρίζεται ο 44χρονος οδηγός του φονικού τροχαίου στη Ρόδο
Νέα στοιχεία και μαρτυρίες έρχονται στο φως για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στη Ρόδο, με θύματα μία 57χρονη γυναίκα και την 26χρονη κόρη της.
Η αδερφή του 44χρονου οδηγού της γκρι BMW, ο οποίος εμπλέκεται στο δυστύχημα, μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega, μεταφέροντας όσα της ανέφερε ο ίδιος μετά το περιστατικό. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο οδηγός υποστηρίζει ότι δεν παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και πως το όχημα των θυμάτων επιχείρησε αναστροφή, με αποτέλεσμα να του κλείσει τον δρόμο. Όπως ανέφερε, ο ίδιος της είπε ότι κινούνταν με πράσινο φανάρι και χωρίς υπερβολική ταχύτητα, δηλώνοντας άγνοια για το πώς προκλήθηκε η τραγωδία.
Η ίδια περιέγραψε τον αδερφό της ως ιδιαίτερα έμπειρο επαγγελματία οδηγό, ο οποίος ασχολείται με αγώνες ταχύτητας και αγαπά τα γρήγορα αυτοκίνητα, παραδεχόμενη ωστόσο ότι «του αρέσει η ταχύτητα».
Τόνισε ακόμη πως πρόκειται για πατέρα δύο παιδιών και ιδιοκτήτη δύο επιχειρήσεων, ενώ υπογράμμισε ότι κανείς δεν είχε πρόθεση να συμβεί το δυστύχημα.
Την ίδια στιγμή, επανήλθε στο προσκήνιο παλαιότερο τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί ο 44χρονος πριν από δύο χρόνια. Τότε, σύμφωνα με τον συνοδηγό του, το όχημα είχε εκτραπεί λόγω μεγάλης ταχύτητας, προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό. Ο ίδιος ανέφερε πως ο οδηγός είχε μετανιώσει για εκείνο το συμβάν, ενώ αποκάλυψε ότι η BMW που οδηγούσε στο πρόσφατο δυστύχημα είχε δεχθεί σημαντικές μηχανικές βελτιώσεις, αποκτώντας πολύ μεγαλύτερη ισχύ από την εργοστασιακή.
Σε βάρος του 44χρονου έχει ήδη ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που οδήγησε στον θάνατο δύο ανθρώπων. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης κοντά σε σούπερ μάρκετ στα Αφάντου, όπου μητέρα και κόρη έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, ενώ τραυματίστηκαν ακόμη τρία άτομα που επέβαιναν στη BMW.
Ο οδηγός οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Ρόδου συνοδεία αστυνομικών και των συνηγόρων του, ζητώντας προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Παράλληλα, νέα μαρτυρία γυναίκας οδηγού στον ΑΝΤ1 περιγράφει όχημα που φέρεται να ταυτίζεται με τη BMW να πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς και προσπεράσεις με υπερβολική ταχύτητα λίγο πριν το δυστύχημα, με την ίδια να δηλώνει πως είχε προειδοποιήσει τον σύζυγό της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έτσι όπως τρέχει, θα σκοτώσει κάποιον».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινητοποιήθηκαν 29 διασώστες
Συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων
Παραδόθηκε και ο 18χρονος
Ο δράστης παρουσιάστηκε στην Ευελπίδων - Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση στον 22χρονο
Φέρεται να βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της για να απλώσει ρούχα
Είχε αποθηκευμένα στις συσκευές του εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και κάτω των 12 ετών - H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση έκρηξης και κοινώς επικίνδυνης βλάβης
O άνδρας βρέθηκε στον χώρο του μπάνιου
Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από πληροφορίες αμερικανικού οργανισμού
Τι ανέφεραν τα δύο θύματα, 15 και 12 ετών
Ageism Unmasked: Η αόρατη προκατάληψη της ηλικίας
Ο καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής προειδοποιεί για τις επιπτώσεις των διαδοχικών κρίσεων στην ψυχική υγεία, τις αναγκαστικές νοσηλείες και τους κινδύνους της AI
Είχε τις αισθήσεις της όταν τη βρήκαν
Υλικό ακροδεξιάς οργάνωσης και οπαδικά αυτοκόλλητα στα σπίτια
Τι αναφέρει η ελληνική αστυνομία
Το περιστατικό έγινε στη λεωφόρο Μεσογείων - Συνελήφθη ο 65χρονος οδηγός
Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας στρατιωτικός
Για αυτοχειρία κάνουν λόγο τα πρώτα στοιχεία
Τη σύλληψη του εργολάβου ζήτησε ο εισαγγελέας μετά τον θάνατο του εργαζόμενου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.