Κοινωνια

Προφυλακίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Μοσχούρη - Αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση

Απολογήθηκαν για 9 κακουργήματα και 6 πλημμελήματα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι
Το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Προφυλακίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Μοσχούρη - Αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Γιώργου Μοσχούρη, γνωστού με το προσωνύμιο «Θαμνάκιας», ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά καλάσνικοφ σε κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου, τον Απρίλιο του 2025, έξω από ιατρικό κέντρο.

Οι συλληφθέντες που αντιμετωπίζουν βαρύτατο κατηγορητήριο για 9 κακουργήματα και 6 πλημμελήματα, αρνήθηκαν ότι εκτέλεσαν ένα κατά πως φαίνεται ακριβό συμβόλαιο θανάτου και δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την δολοφονία.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ένας εξ αυτών υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι από το στίγμα του κινητού του προκύπτει ότι ήταν σε άλλο σημείο την ώρα της δολοφονίας και ανέφερε επί πρόσθετα πως δεν γνωρίζει τους συγκατηγορουμένους του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY