- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του πρώην αστυνομικού της Βουλής και της εν διαστάσει συζύγου του
«Υπάρχουν έξι παιδιά, δεν μπορούν να στιγματιστούν»
Οι δύο αστυνομικοί κατηγορούνται και για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους
Κεκλεισμένων των θυρών ξεκίνησε σήμερα (3.2), ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η ακροαματική διαδικασία στη δίκη του πρώην αστυνομικού της Βουλής και της εν διαστάσει συζύγου του, που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους.
Το δικαστήριο, μετά από πρόταση της εισαγγελέα της έδρας, αποφάσισε η δίκη του πρώην αστυνομικού της Βουλής και της εν διαστάσει συζύγου του να διεξαχθεί χωρίς δημοσιότητα για λόγους προστασίας του ιδιωτικού βίου των διαδίκων και των παιδιών. Η εισαγγελική λειτουργός, στην πρότασή της, τόνισε ότι «συντρέχουν λόγοι προστασίας του ιδιωτικού βίου των διαδίκων και των παιδιών. Θεωρώ ότι η δίκη πρέπει να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών».
Δίκη αστυνομικού της Βουλής: «Υπάρχουν έξι παιδιά, δεν μπορούν να στιγματιστούν»
Με την εισαγγελική πρόταση συντάχθηκαν και οι δύο πλευρές. Όπως ανέφερε ο συνήγορος του αστυνομικού «υπάρχουν έξι παιδιά που έχουν ένα μέλλον μπροστά τους. Δεν μπορούν να στιγματιστούν». Ο συνήγορος της μητέρας είπε πως -σύμφωνα με εκθέσεις παιδοψυχολόγων- «με κάθε εκ νέου δημοσιότητα της υπόθεσης, επιβαρύνεται η ψυχική υγεία των παιδιών». Κατά την έναρξη της διαδικασίας ο πρώην αστυνομικός, μέσω του συνηγόρου του, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, σημειώνοντας ότι θα προσκομίσει στο δικαστήριο νέα στοιχεία.
Στο δικαστήριο ήταν παρόντες οι δύο κατηγορούμενοι. Ο πρώην αστυνομικός είναι προσωρινά κρατούμενος, ενώ η συγκατηγορούμενή του είναι ελεύθερη με ορούς.
Η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία, πριν 15 μήνες, που έκανε η πρώην αστυνομικός κατά του εν διαστάσει συζύγου της για πολύ σοβαρά αδικήματα σε βάρος των παιδιών τους και της ίδιας. Μετά την σύλληψη και προφυλάκιση του πρώην αστυνομικού, ασκήθηκε δίωξη και σε βάρος της καταγγέλουσας. Το πρώην ζευγάρι είναι αντιμέτωπο με αδικήματα όπως βιασμός και κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών από ανιόντα, κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή, κ.ά, που φέρονται να διέπραξαν από κοινού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Εικόνες απόλυτης καταστροφής στο νησί, ένας 62χρονος νεκρός
Στο βιογραφικό της δήλωνε επιδημιολόγος - «Είχε κάποιες εμμονές»
Πώς ένα τηλεφώνημα εξαφάνιζε τα κοσμήματα
Αντιμετωπίζει κατηγορίες και για τον βιασμό 22χρονης φοιτήτριας
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές
Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μάθημα
Ο 25χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Όσα υποστήριξε η 43χρονη
Λόγω της υπερχείλισης ποταμού
Δείτε βίντεο - Δύσκολες ώρες στο νησί
Οι τρεις ουσίες και οι διαφορετικές επιδράσεις τους
Παραμένει υπό κράτηση - Αντιμέτωπος με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών
Δύσκολες ώρες στην Εύβοια
«Έχουμε δρομολογήσει τη διαδικασία των αποζημιώσεων» λέει ο δήμαρχος
Ο Έλληνας αστροναύτης μίλησε σε 100 μαθητές στις Αχαρνές και εξήγησε στην ATHENS VOICE γιατί δεν πρέπει να βάζουμε μόνοι μας όρια στα όνειρά μας
Έντονα καιρικά φαινόμενα στο νησί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.