- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επιβάτης καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ στον Ηλεκτρικό -«Ήταν χωρίς φίμωτρο»
Τι ισχύει για τους σκύλους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Επιβάτης καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από σκύλο στον ηλεκτρικό
Σε καταγγελία πως δέχτηκε επίθεση από σκύλο στον Ηλεκτρικό την περασμένη Παρασκευή προέβη ένας άνδρας.
Ο κ. Αλέξης Θωμάς μίλησε για το περιστατικό στο Action 24 και περιέγραψε: «Μπαίνω στον ηλεκτρικό στα Κάτω Πατήσια. Ξαφνικά, με το που μπαίνω μέσα, και προσπαθώντας να ξεπεράσω κάτι πατίνια, γιατί ο συρμός ήταν γεμάτος, είναι ένας σκύλος με έναν κύριο συνοδό, χωρίς φίμωτρο. Με αρπάζει το σκυλί, στο πόδι μου, μου λέει μια κυρία "έχετε αίματα"».
Στη συνέχεια, ο κ. Θωμάς ανέφερε ότι ο συνοδός εξαφανίστηκε, και πήγε μόνος του στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.«Βγήκα έξω στον σταθμό Αττικής με τον κύριο, έψαχνα τον σταθμάρχη, κάποιον σεκιουριτά, την Αστυνομία, δεν βρήκα κανέναν. Εν τω μεταξύ ο κύριος είχε εξαφανιστεί. Πήγα μόνος μου στο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο συνοδός του σκύλου δεν τήρησε κανέναν κανόνα, καθώς το ροτβάιλερ του κυκλοφορούσε χωρίς φίμωτρο.
«Το σκυλί δεν είχε φίμωτρο. Ήταν ροτβάιλερ χωρίς φίμωτρο. Έχουμε κι εμείς σκυλιά και τα προσέχουμε. Έκανα αναφορά στη ΣΤΑΣΥ και στο υπουργείο Υποδομών», είπε.
Σκυλιά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - Τι κανόνας υπάρχει;
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων τραμ και αστικών μέσων σταθερής τροχιάς ΣΤΑΣΥ, Ηλίας Μανιατάκης, εξήγησε όσα ισχύουν για τα σκυλιά που κυκλοφορούν στα ΜΜΜ.
«Πέρα από τα σκυλιά βοηθείας, όλα τα υπόλοιπα πρέπει να φέρουν φίμωτρο. Και τα μικρά να είναι σε κλουβί. Και ο ιδιοκτήτης πρέπει να φέρει και το πιστοποιητικό εμβολιασμού του ζώου. Είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαστε υπέρμαχοι της υγιεινής και της ασφάλειας των πολιτών. Αλλά την ευθύνη την έχει ο πολίτης που φέρνει μαζί του το ζώο», ανέφερε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, εξοπλισμός και οχήματα από την ΕΛ.ΑΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού
H έρευνα που αλλάζει όσα πιστεύαμε για τη γήρανση του εγκεφάλου και η προσωπική ιστορία ενός 96χρονου πατέρα
Τρεις αστυνομικοί χρειάστηκαν για να τον ακινητοποιήσουν
Η αποστασιοποίηση από την εργασία και η «καριέρα των ονείρων μας» που φαίνεται να απομακρύνεται
Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών
Οι αλλαγές στη νομοθεσία διεθνώς αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για την ευθανασία, ενώ στην Ελλάδα το θέμα εξακολουθεί να μένει στο περιθώριο.
Γνωστός στις Αρχές ο δράστης
Είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν
Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Συνεχίζει να καίγεται ο χώρος
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή εγκλωβισμένους
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα της
Το κορίτσι παρέλαβε το ΕΚΑΒ
Αποκόμιζαν τεράστια κέρδη μέσω εικονικών τιμολογίων, εταιρειών που πτώχευαν και εξαφανισμένων εμπόρων
Στη φυλακή οδηγείται ο 25χρονος μετά την απολογία του - Συνεχίζει τις έρευνες η Αντιτρομοκρατική
Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς έγινε το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.