- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρό παιδί στη Ροδόπη: Η μητέρα έριξε πετρέλαιο στη σόμπα για να την ανάψει και έγινε ανάφλεξη
Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα
Ροδόπη: Έριξε πετρέλαιο στη σόμπα και έγινε ανάφλεξη – Κατηγορείται για αμέλεια η μητέρα, με κινητικά προβλήματα τα παιδιά
Δικογραφία σε βάρος της μητέρας του 7χρονου αγοριού που πέθανε μετά από φωτιά στην μονοκατοικία που διέμεναν στο χωριό Ρίζωμα Ροδόπης, σχηματίστηκε, με την γυναίκα να αντιμετωπίζει την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια.
Την ίδια στιγμή ο άλλος γιος της οικογένειας ο 5χρονος όπως και ο πατέρας του νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση εξαιτίας των εγκαυμάτων που υπέστησαν αλλά και του καπνού που εισέπνευσαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε από ξυλόσομπα στο δωμάτιο των παιδιών τα ξημερώματα της Παρασκευής (26.12).
Η γυναίκα φέρεται να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησε η φωτιά στη Ροδόπη.
Πώς συνέβη η τραγωδία στη Ροδόπη
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η φωτιά ξέσπασε στις 6.30 το πρωί της Παρασκευής (26.12), όταν η μητέρα πήγε να ανάψει μια ξυλόσομπα, ανοίγοντας το καπάκι και ρίχνοντας μέσα πετρέλαιο. Η ξυλόσομπα βρισκόταν στο δωμάτιο των περίπου 15 τετραγωνικών μέτρων, όπου κοιμόντουσαν τα δύο αγόρια. Η πράξη αυτή φέρεται να προκάλεσε την απότομη ανάφλεξη, με την φωτιά να εξαπλώθηκε γρήγορα.
Η μητέρα κάλεσε σε βοήθεια τον πατέρα, ο οποίος κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες τους, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μόνο το ένα παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, και τα δύο παιδιά αντιμετώπιζαν κινητικά προβλήματα, γεγονός που δυσκόλεψε την απομάκρυνσή τους.
Ο 6χρονος αδερφός του αγοριού νοσηλεύεται με εγκαύματα σε πρόσωπο και άκρα σε σοβαρή κατάσταση, όπως και ο πατέρας των παιδιών.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ATHENS VOICE μίλησε με τρεις ειδικούς για την ψυχική υγεία των εφήβων και τα όρια της δημόσιας έκθεσης
Άλλες δύο φορές είχε κληθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Μάχη για τη ζωή της δίνει η 17χρονη
Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί
Κλειστή η Λεωφόρος Αλεξάνδρας στο ρεύμα προς Πατησίων
Ρόπαλα, καπνογόνα και το παλιό ερώτημα που δεν φεύγει από τα ελληνικά πανεπιστήμια
Ξεπερνά τα 450.000 ευρώ η λεία του κυκλώματος
Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της συζύγου του, η οποία εντοπίστηκε αιμόφυρτη το μεσημέρι του Σαββάτου στην άκρη του δρόμου
Επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο
Οι παίκτες του τουρκικού Survivor τον εντόπισαν πρώτοι
Πολίτες και προσωπικό ασφαλείας τον έβγαλαν από τις ράγες
Συνελήφθησαν οι γονείς τους
Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της
«Ένα άλλο παιδί σε απόγνωση μπορεί να ταυτιστεί»
Οι δύο φέρουν ελαφρά τραύματα από σκάγια
Άμεση ενεργοποίηση πρωτοκόλλου στήριξης - Στο πλευρό οικογενειών και σχολικής κοινότητας
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ημεταγωγή τους
Σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή ισόβιας κάθειρξης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.