- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε στάνη είχαν κρύψει τη γουρούνα του τροχαίου με θύμα τον μικρό Ανδρέα - Ο πατέρας υπέδειξε το σημείο
«Με πνίγουν οι τύψεις, δεν μπορώ να ησυχάσω» είπε ο 25χρονος
Σε στάνη είχαν κρύψει τη γουρούνα του τροχαίου με θύμα τον μικρό Ανδρέα - Ο πατέρας υπέδειξε το σημείο
Νέα δεδομένα προκύπτουν σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο μικρός Ανδρέας στα Σπάτα Δυτικής Αχαΐας. Ο 25χρονος θείος του παιδιού, που είχε αναλάβει να το προσέχει εκείνη την ημέρα, παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ομολόγησε ότι ο θάνατος του τετράχρονου ήταν αποτέλεσμα τροχαίου δυστυχήματος.
Ο 25χρονος είχε βάλει το παιδί πάνω στη γουρούνα και έκαναν βόλτες όταν συνέβη το τροχαίο.
Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, που συνέχιζαν όλο αυτό το διάστημα να κάνουν την έρευνά τους καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι κάτι «κρύβεται» σε αυτή την ιστορία, όλα συνέβησαν όταν κατά την εκκίνηση η γουρούνα γλίστρησε και έπεσε στο κενό κάτω από το τοιχίο αντιστήριξης.
Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του τετράχρονου Ανδρέα. «Δεν αντέχω άλλο. Με πνίγουν οι τύψεις, δεν μπορώ να ησυχάσω. Θέλω να σας πω τι έγινε την ημέρα που σκοτώθηκε το παιδί, δεν το κρατούσα αγκαλιά όταν πέσαμε», είπε ο θείος στους αστυνομικούς σύμφωνα με το STAR.
«”Εξαφάνισε τη γουρούνα” φώναξε κάποιος», σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής. «Το είχε πλακώσει το παιδί η γουρούνα και εκείνον τον είχε πετάξει παραπέρα», ανέφερε ένας άλλος κάτοικος.
Μετά την ομολογία για τη βόλτα με την γουρούνα η κατηγορία για τον θείο του Ανδρέα παραμένει ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Κρυμμένη σε στάνη η γουρούνα
Σύμφωνα με το STAR, την ημέρα που το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή η πρώτη κλήση που είχε γίνει στο ΕΚΑΒ ήταν για τροχαίο με γουρούνα. Κατά τις ίδιες πηγές, ο 25χρονος είπε ενώπιον των αστυνομικών πως η γουρούνα δεν ήταν δική του.
Οι αστυνομικοί πήραν νέα κατάθεση από τον πατέρα του Ανδρέα που επιβεβαίωσε το τροχαίο, ενώ υπέδειξε και τη στάνη στην οποία είχαν κρύψει τη γουρούνα, σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από το χωριό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δράστης ζήτησε συγγνώμη ενώπιον του δικαστηρίου και παραδέχθηκε την πράξη του
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της
Ο δράστης ισχυρίζεται ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της επίθεσης
Η 25χρονη καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση, ενώ εκκρεμεί ένταλμα για κακουργηματικές πράξεις
Στο δίκυκλο επέβαινε και δεύτερος νεαρός
Η κυνική απολογία του 42χρονου
Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού
Η υπόθεση που κρυβόταν πίσω από τον αδιανόητο καβγά
Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ - Έχει συλληφθεί η μητέρα και ο σύντροφός της
Θρήνος για τα νεαρά παιδιά που σκοτώθηκαν στο τροχαίο με τη μηχανή
57χρονος πυροβόλησε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε
Το μόνο podcast χωρίς συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές με τις ερωτήσεις τους!
«Άκουσα έναν κρότο και μετά φωνές» λέει γείτονας
Την αστυνομία ειδοποίησε γειτόνισσα
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει τις αισθήσεις του
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό και των δύο επιβαινόντων
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 19 και 20 ετών
Ο 30χρονος διώκεται επιπλέον για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.