- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δείτε εικόνες από το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας
Μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και γονείς στα Προπύλαια
Δείτε εικόνες από το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας - Μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και γονείς στα Προπύλαια
Μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, γονείς συγκεντρώθηκαν σήμερα Πέμπτη (6.11) στα Προπύλαια για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
Οι ομοσπονδίες ΔΟΕ και ΟΛΜΕ ζητούν να καλυφθούν τα κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στα σχολεία, να γίνουν διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των αναγκών της εκπαίδευσης, να δοθούν αυξήσεις στους μισθούς, καθώς επίσης και καλύτερο σχεδιασμό των εκπαιδευτικών δράσεων, ούτως ώστε να μην είναι εις βάρος του ωρολόγιου και αναλυτικού προγράμματος.
«Βγαίνουμε στους δρόμους γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σύγχρονο μάθημα μέσα σε τάξεις με δεκάδες κενά και ελλείψεις. Διδάσκουμε σε σχολεία ακατάλληλα και παραμελημένα, βλέπουμε τους μαθητές μας να εξουθενώνονται στο φροντιστήριο και να ζουν μέσα στην ανασφάλεια. Πολλά παιδιά δεν έχουν καν λεωφορείο για να φτάσουν στο σχολείο, ενώ οι υποσχέσεις για “μεταρρυθμίσεις” αποδεικνύονται πολιτικές που φέρνουν περισσότερη φτώχεια και ανισότητα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ.
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί κρατώντας πανό ζητούν την κάλυψη των κενών και αλλαγές στην Παιδεία, ανάμεσά τους αιτήματα και για τις Πανελλήνιες.
Δείτε εικόνες από το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο 35χρονος πατέρας πέθανε λίγη ώρα μετά το τροχαίο δυστύχημα
Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 5 μποφόρ
Ο 52χρονος συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ
Νεκρή είναι και η μητέρα και το βρέφος της οικογένειας - Στο νοσοκομείο ένα ανήλικο παιδί
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Βόλου
Και οι δύο αρνήθηκαν οποιαδήποτε ευθύνη
Στο ΙΧ επέβαινε μία γυναίκα ελληνικής καταγωγής και μία από την Αυστραλία
Νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο σύζυγός της
Προφυλακίστηκαν σε Ναύπλιο και Μαλανδρίνο οι δύο 42χρονοι
Η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των δικασίμων για τους μήνες Σεπτέμβριο-Οκτώβριο
Στο μικροσκόπιο των αρχών φαρμακείο και επιχείρηση
Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση στον Πειραιά
Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου
Η ανάρτηση της κλινικής όπου γέννησε
Ο μετροπόντικας σταμάτησε τις εργασίες του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο πατέρας του 28χρονου του βρήκε στο γκαράζ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.