- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Μεταμόρφωση: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο κρητικό γλέντι: «Γιατί με κοιτάς, φύγε»
Τι είπε ο 23χρονος που τραυματίστηκε
Μεταμόρφωση: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο κρητικό γλέντι
Bίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε για ασήμαντη αφορμή τα ξημερώματα του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου στη γιορτή της τσικουδιάς στη Μεταμόρφωση όπου τραυματίστηκαν 4 άτομα ήρθε στη δημοσιότητα.
Στο γλέντι συμμετείχαν περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι, όταν ξαφνικά, ακριβώς έξω από το χώρο της εκδήλωσης δύο ομάδες 20 ατόμων ήρθαν στα χέρια και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βγήκαν μαχαίρια.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 02:30, στη συμβολή των οδών Ερμού και Λυκούργου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Ένωσης Κρητών Μεταμόρφωσης. Η ένταση ξεκίνησε από έναν ασήμαντο καβγά ανάμεσα σε Αλβανούς, που γρήγορα εξελίχθηκε σε μαζική συμπλοκή περίπου 20 ατόμων με χρήση μαχαιριών, σκορπώντας πανικό στους παρευρισκόμενους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αφορμή δόθηκε όταν ένας από τους εμπλεκόμενους είπε: «Γιατί με κοιτάς, εσύ με κοιτάς, φύγε».
Στο νοσοκομείο ΚΑΤ μεταφέρθηκαν: Δύο Αλβανοί (γεν. 1999 και 2000) με σοβαρά τραύματα σε θώρακα, πλευρά και μασχάλη· ένας Έλληνας (γεν. 2000) που τραυματίστηκε στη μέση προσπαθώντας να χωρίσει τους εμπλεκόμενους, καθώς και ακόμη ένας Αλβανός (γεν. 2000) με τραύματα σε μπράτσο, πλευρά, θώρακα και μώλωπες στο πρόσωπο.
«Υπήρξε μία συμπλοκή από δύο παρέες έξω από το χώρο της εκδήλωσης. Απ’ ότι λένε από τα διπλανά τραπέζια, ήταν δύο παρέες, οι οποίες έπιναν ασυστόλως. Συνεπλάκησαν ως όχλος. Βρέθηκαν δύο από αυτούς στο έδαφος μαχαιρωμένοι. Η εκδήλωση δεν επηρεάστηκε, συνέχισε» είπε αυτόπτης μάρτυρας είπε μιλώντας στο MEGA.
Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, είπε: «Απ’ έξω μαζεύτηκαν άνθρωποι, οι οποίοι ήταν οπαδοί, από ό,τι μου είπαν. Με αποτέλεσμα να κάνουν μια φασαρία και μάλιστα βγήκαν και μαχαίρια και τέτοια. Από την Αστυνομία που μίλησα, μου είπαν ότι γίνεται προανάκριση». Ο πατέρας του ενός τραυματία μιλώντας στην εκπομπή του MEGA είπε: «Πώς να είμαι; Να βλέπεις το παιδί σου μαχαιρωμένο; Του επιτέθηκαν 20 άτομα και έχει μαχαιριές παντού το παιδί μου… Πονάει παντού με τόσες μαχαιριές και μετά από όσα τράβηξε».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακινητοποίησαν πεζό και προσπάθησαν να του αφαιρέσουν την μπλούζα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην επιχείρηση συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα
Αποκαθίσταται σταδιακά η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία
Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας
Πέντε νεκρά παιδιά, η οργή ενός πατέρα και δύο δολοφονίες
Έξι έφηβοι από 14 έως 18 ετών μιλούν στην ATHENS VOICE για το TikTok και το Instagram, το scrolling που δεν σταματά, την παραπληροφόρηση και την τεχνητή νοημοσύνη που χρησιμοποιούν, αλλά δεν εμπιστεύονται
Προσέκρουσε σε περιπολικά κοντά στα διόδια Ωραιοκάστρου - Μετέφερε τέσσερις μετανάστες
Για την «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα»
Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας μετά τον εντοπισμό δεκάδων ζώων στη Θέρμη
Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί
Τι συμβαίνει όταν η αγάπη συγχέεται με την αγωνία, η υπομονή με την αυτοθυσία και η ελπίδα για αλλαγή γίνεται ένας ακόμη λόγος παραμονής.
Την έπεισε να μεταφέρει τα πολύτιμα αντικείμενά της σε ασφαλές σημείο έξω από το σπίτι της
Το νησί μετρά σήμερα τις πληγές του
Δύσκολη η κατάσταση στην περιοχή του Αρχαγγέλου και των Στεγνών
Στο σημείο η Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.