- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Mητέρα Βασίλη Καλογήρου: «Του έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή» - Η ανάρτησή της
Κάνει λόγο και για δημόσιες προσβολές που υπέστη η μνήμη του παιδιού της
Mητέρα Βασίλη Καλογήρου: Η νέα ανάρτηση για τον γιο της
Μία νέα ανάρτηση για τον 39χρονο Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός πριν από μερικούς μήνες έξω από τη Λάρισα έκανε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου, πρώην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας. Η ίδια αφήνει πλέον σαφείς υπόνοιες ότι ο θάνατος του γιου της δεν ήταν τυχαίος, αλλά αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.
Η κ. Καλογήρου περιγράφει το πένθος της οικογένειας, υποστηρίζοντας ότι «χέρια άνομα στέρησαν το οξυγόνο» από τον γιο της, ενώ κάνει λόγο και για δημόσιες προσβολές που υπέστη η μνήμη του. «Ζώα δίποδα σου κόψαν, εν ζωή, το δάχτυλο. Στόματα αήθη λοιδώρησαν δημόσια, ξεδιάντροπα και ατιμώρητα από τους αρμόδιους, κι εσένα και την οικογένειά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η μητέρα του άτυχου 39χρονου δηλώνει ότι η οικογένεια έχει πλέον στα χέρια της στοιχεία που μέχρι πρόσφατα ήταν «επτασφράγιστα κλεισμένα» και τα οποία, όπως υποστηρίζει, επαληθεύουν τους φόβους της. Παρά τον ανείπωτο πόνο, η ίδια εκφράζει πίστη στη δικαιοσύνη και τη βούληση να συνεχίσει τον αγώνα της: «Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε ανθρωπίνως και νομίμως να ενεργούμε για την Αλήθεια, όσο έχουμε πνοή».
Αναλυτικά η ανάρτησή της:
«Μπιλάκο μου,
εσύ τον δικό σου Σταυρό τον βίωσες νωρίς και τον κέρδισες τον Παράδεισο…
Λίγους μήνες μετά από την ημέρα που κρατούσες τον Σταυρό με τον Εσταυρωμένο, επάνω στο Περιβόλι, στον αγαπημένο σου ναό του Αη Γιώργη, έδωσε ο Θεός να βιώσεις τον δικό σου Σταυρό.
Χέρια άνομα σου στερήσαν το οξυγόνο, “ζώα” δίποδα σου κόψαν, εν ζωή, το δάχτυλο, στόματα αήθη λοιδόρησαν δημόσια, ξεδιάντροπα και ατιμώρητα από τους αρμόδιους, κι εσένα και την οικογένειά μας και καταγράφηκαν επίσημα τα ψέματα ως γεγονότα. Τώρα που μας δόθηκε η δυνατότητα να διαβάσουμε όσα ήταν επτασφράγιστα κλεισμένα στα χέρια λίγων ανθρώπων, πόσο πόνο ακόμη πήραμε για όσα πέρασες και πόσο επαληθευθήκαμε. Για εσένα είναι στεφάνια αγγελικά, για εμάς είναι πόνος παιδί μου.
Τον βίωσες Μπιλάκο μου τον Σταυρό σου.
Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου.
Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί.
Πολλές παρηγορίες μας έστειλε και στέλνει ο καλός μας Θεός με πολλά σημεία, για το πώς είσαι εκεί πάνω. Κι ας γελάσουν, ας ειρωνευθούν όσοι δεν πιστεύουν. Γελάστε, λάσπη ιαματική μας ρίχνετε. Σημασία έχει τί λέει ο Θεός!
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: Οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: Οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας
Τον κέρδισες Μπιλάκο τον Παράδεισο, το ΦΩΣ, που είναι ο Χριστός, με τον Σταυρό σου.»
Μπιλάκο μου, εσύ τον δικό σου Σταυρό τον βίωσες νωρίς και τον κέρδισες τον Παράδεισο... Λίγους μήνες μετά από την...
Posted by Sofia Kalogirou on Sunday, September 14, 2025
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ
Ο τέταρτος κατηγορούμενος μετήχθη από την Αντιτρομοκρατική στην ανακρίτρια και θα απολογηθεί τη Δευτέρα
«Ήταν αφόρητη η συμπεριφορά του»
Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Ποια φέρεται να είναι η εμπλοκή του στην υπόθεση
Ο Γιάννης Γκόλιας μιλά στην ATHENS VOICE για το Ίδρυμα Ευγενίδου, τις δεξιότητες, την τεχνητή νοημοσύνη, το CERN και το μέλλον της εργασίας
Ο 52χρονος συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ
Λίγο μετά τις 14:00 οι εργαζόμενοι βρισκόντουσαν ακόμη στις θέσεις τους εντός της τράπεζας
Ο εντοπισμός έγινε κατά τη διάρκεια επανελέγχου του βυθού στο έργο επέκτασης του 6ου προβλήτα
Η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία
Φέρεται να είχε φωνάξει προς τους συνεργούς της τη φράση «κάψτε τους»
Το κορίτσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων - Ξεκληρίστηκε η οικογένειά της
Πώς γίνεται μια πόλη που ο κόσμος λατρεύει να επισκέπτεται να βρίσκεται μόλις στην 88η θέση όταν κρίνεται ως τόπος μόνιμης διαβίωσης;
Έχασαν τη ζωή τους η 28χρονη μητέρα, η αδερφή της 6 μηνών, ενώ μετά από ώρες κατέληξε και ο 35χρονος πατέρας
Σοβαρά τραυματισμένη η ανήλικη κόρη
Ο 35χρονος πατέρας πέθανε λίγη ώρα μετά το τροχαίο δυστύχημα
Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 5 μποφόρ
Ο 52χρονος συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.