Κοινωνια

Θεσσαλονίκη: Πιτ - μπουλ δάγκωσε 3χρονο αγόρι

Συνελήφθη 21χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πιτ μπουλ
(φωτογραφία αρχείου) © Unsplash / Jonathan Cooper

Πώς έγινε το περιστατικό στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου στη Θεσσαλονίκη

Ένα 3χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, μετά από δάγκωμα που δέχθηκε από σκύλο ράτσας πιτ-μπουλ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο κηδεμόνας του σκύλου, ηλικίας 21 ετών, συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ αφού τού επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.

Το περιστατικό σημειώθηκε, χθες το πρωί, επί της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι συνοδευόταν από τη γιαγιά του, ενώ ο 21 ετών άνδρας εκείνη την ώρα είχε βγάλει βόλτα το τετράποδο ζώο, κρατώντας το από το λουρί. Σύμφωνα με το ΑΠΕΕ-ΜΠΕ, τα τραύματα δεν αποδείχθηκαν σοβαρά και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY