- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λιμενικό: Εντοπίστηκαν δύο σοροί αγνώστων σε Κέρκυρα και Αίγινα με διαφορά λίγων ωρών
Τι ερευνούν οι Αρχές
Λιμενικό: Εντοπίστηκαν δύο σοροί αγνώστων σε Κέρκυρα και Αίγινα με διαφορά λίγων ωρών
Δύο σοροί σε θαλάσσιες περιοχές της χώρας εντοπίστηκαν χθες με διαφορά λίγων ωρών. Τα μακάβρια ευρήματα κινητοποίησαν άμεσα τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές, ενώ οι έρευνες για την ταυτότητα των νεκρών και τα αίτια του θανάτου τους βρίσκονται σε εξέλιξη.
Τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας ειδοποιήθηκε από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την ύπαρξη σορού στη θαλάσσια περιοχή βόρεια-βορειοανατολικά του νησιού.
Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, το οποίο εντόπισε και ανέσυρε τη σορό, μεταφέροντάς την στη μαρίνα των Γουβιών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα μέτριου αναστήματος, σε προχωρημένη σήψη. Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας διεξάγει την προανάκριση.
Λίγες ώρες νωρίτερα, τις πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, η Λιμενική Αρχή Αίγινας ενημερώθηκε για την ύπαρξη σορού στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του νησιού, κοντά στην Άκρα Τούρλου.
Άμεσα κινητοποιήθηκε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, το οποίο εντόπισε και μετέφερε τη σορό στο λιμάνι της Αίγινας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για γυναίκα περίπου 60 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Αίγινας.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα δύο περιστατικά, ενώ η διαδικασία ταυτοποίησης των σορών αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες των θανάτων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας», φέρεται να δήλωσε στον εισαγγελέα
Η κατηγορούμενη χρησιμοποιούσε ψεύτικα στοιχεία - Η δράση της σε Εκάλη και Αγία Παρασκευή
Ο οικογενειακός κύκλος που συνέδεε την 42χρονη διασώστρια με τον κατηγορούμενο
Εξετάζεται η πιθανότητα το βρέφος να ανήκει στη δεκαπεντάχρονη κόρη, όταν εκείνη ήταν περίπου 13 ετών
«Το έκανα πάνω στα νεύρα μου, επειδή έγιναν κάποια σκηνικά», ανέφερε
Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός του - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση
345 περιπτώσεις αυτοκτονικού ιδεασμού και μη αυτοκτονικής αυτοτραυματικής συμπεριφοράς
Έγκυος φέρεται να δηλώνει η 28χρονη μητέρα και η 15χρονη κόρη
Συνολικά 1.062 συμβάντα κατεγράφησαν στη χώρα - Πώς διαμορφώθηκαν οι δείκτες
Η 28χρονη, που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα του, ισχυρίζεται ότι το διατηρούσε μέσα σε βάζο στην κατάψυξη
Κλείνουν Δημοτικά και Νηπιαγωγεία
Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος
Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό τους
Στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης όπου βρέθηκε το νεκρό βρέφος έμεναν 6 άτομα
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο
2.700 γυναίκες έχουν χρησιμοποιήσει το panic button
Η καταγγελία και οι έρευνες των αρχών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.