- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Πρωινό»: Νέα ένταση Λύτρα - Πολυζωγοπούλου - Γιατί βρέθηκαν στην Εισαγγελία Ανηλίκων
Οι πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή για όσα έγιναν στα δικαστήρια της Ευελπίδων
Λύτρας - Πολυζωγοπούλου: Γιατί βρέθηκαν στην Εισαγγελία Ανηλίκων - Όσα μετέδωσε ρεπορτάζ του «Πρωινού» στον Ant1
Στην Εισαγγελία Ανηλίκων βρέθηκαν την Τετάρτη (14.05) ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου με τους δικηγόρους τους σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1.
H υπόθεση σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ της εκπομπής η αντιδικία αφορά ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που αφορά αυτή τη φορά το ανήλικο τέκνο τους, που όμως δε σχετίζεται με τη πιθανή οικονομική διένεξη ούτε με τη συχνότητα επικοινωνίας με τους γονείς του. Ο Απόστολος Λύτρας ακουγόταν στη συνάντηση αυτή που διήρκεσε μιάμιση ώρα σε έξαλλη κατάσταση.
Μία από τις δύο πλευρές έχει καταγγείλει σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό» κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, ωστόσο δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να πει όσα γνωρίζει.
«Αργά το μεσημέρι εχτές, η Σοφία Πολυζωγοπούλου με τον δικηγόρο της και ο Απόστολος Λύτρας με τον δικό του βρέθηκαν στα δικαστήρια, στην Εισαγγελία Ανηλίκων. Έχει προκύψει ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά στο παιδί τους. Το παιδί τους είναι 9-10 ετών. Παρέμειναν εκεί για περίπου 1,5 ώρα. Επικράτησε ένταση, με τις φωνές του Απόστολου Λύτρα να ακούγονται στους διαδρόμους. Ακούγονταν υβριστικά λόγια, με τον Απόστολο Λύτρα να φωνάζει πολύ έντονα, δεν ξέρουμε ποιος δεχόταν τα “βέλη” του. Το θέμα προφανώς αφορά το παιδί. Συνήθως, για να φτάσουν τα πράγματα στην Εισαγγελία Ανηλίκων, μία από τις δύο πλευρές πρέπει να καταγγείλει κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Έγιναν δεκτές και οι απόψεις της μίας πλευράς, και τα παράπονα, εντός ή εκτός εισαγωγικών, της άλλης πλευράς. Ο εισαγγελέας τους άκουσε», ανέφερε σχετικά ο Τάσος Τεργιάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δράστης ζήτησε συγγνώμη ενώπιον του δικαστηρίου και παραδέχθηκε την πράξη του
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της
Ο δράστης ισχυρίζεται ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της επίθεσης
Η 25χρονη καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση, ενώ εκκρεμεί ένταλμα για κακουργηματικές πράξεις
Στο δίκυκλο επέβαινε και δεύτερος νεαρός
Η κυνική απολογία του 42χρονου
Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού
Η υπόθεση που κρυβόταν πίσω από τον αδιανόητο καβγά
Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ - Έχει συλληφθεί η μητέρα και ο σύντροφός της
Θρήνος για τα νεαρά παιδιά που σκοτώθηκαν στο τροχαίο με τη μηχανή
57χρονος πυροβόλησε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε
Το μόνο podcast χωρίς συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές με τις ερωτήσεις τους!
«Άκουσα έναν κρότο και μετά φωνές» λέει γείτονας
Την αστυνομία ειδοποίησε γειτόνισσα
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει τις αισθήσεις του
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό και των δύο επιβαινόντων
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 19 και 20 ετών
Ο 30χρονος διώκεται επιπλέον για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.