- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Εύβοια: Οικογένεια «έχασε» δύο παιδιά σε λίγα χρόνια - Τι εξετάζεται
Αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή του βρέφους


Εύβοια: Οικογένεια «έχασε» δύο παιδιά σε λίγα χρόνια - Τι εξετάζεται - Αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή του βρέφους
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση ξαφνικού θανάτου βρέφους σχεδόν ενός έτους στην Εύβοια. Το μωρό κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Οι γονείς μετέφεραν το βρέφος, που παρουσίασε ταχύπνοια, πρώτα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου του έκαναν εξετάσεις στις οποίες διαπιστώθηκε ένα ένζυμο αυξημένο στην καρδιά και από εκεί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων όπου δυστυχώς κατέληξε. Οι γονείς, που μένουν σε χωριό στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων της Εύβοιας, είχαν ζήσει και άλλη τραγωδία, καθώς είχαν χάσει άλλο ένα αγοράκι τεσσάρων ετών το 2020 από ανακοπή.
Σύμφωνα με το Mega, την ίδια επιπλοκή στην καρδιά φέρεται να είχε εμφανίσει και το πρώτο αγοράκι της οικογένειας το οποίο όμως «κατέληξε» σε μεγαλύτερη ηλικία και συγκεκριμένα όταν ήταν 4 ετών.
Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας και να αναδείξει τυχόν ομοιότητες με τον πρώτο θάνατο.
Οι υγειονομικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο μήπως υπάρχει κάποιο σπάνιο κληρονομικό νόσημα που στέρησε τη ζωή από τα δύο αδελφάκια.
Για τις καρδιολογικές παθήσεις μίλησε στο Livw News ο Χριστόδουλος Στεφανάδης, καθηγητής καρδιολογίας.
«Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορούν να διαγνωστούν ποιο γονίδιο ή ποια γονίδια είναι υπεύθυνα. (…) Όταν βλέπετε μια οικογένεια με τόσα περιστατικά αιφνίδιου θανάτου, είναι σίγουρα γενετικό το υπόστρωμα», λέει, μεταξύ άλλων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εκτέλεση του 42χρονου παραπέμπει σε μαφιόζικες οργανώσεις
Οι συνθήκες που οδήγησαν στην τραγική αυτή πράξη παραμένουν υπό διερεύνηση
Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε δεχτεί σφαίρες σε λαιμό και κεφάλι
Ο οδηγός δεν είχε δίπλωμα
Το ΙΧ κατέληξε στη θάλασσα
Ο αναβάτης της μηχανής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Για την υπόθεση trafficking συνελήφθη ένας αλλοδαπός, αναζητείται ακόμη ένας
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Εισαγγελική πρόταση-κόλαφος για τους πολεοδόμους
Η χερσόνησος Κερί είναι μια περιοχή γνωστή για μαζικές παράνομες εκτελέσεις μεταναστευτικών πτηνών
«Αν ήξερα ότι ήταν ηλικιωμένη δεν θα το έκανα»
Πώς έγινε το τροχαίο ατύχημα
Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα
Σε κατάσταση σοκ οι δύο γονείς δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί
Τι αναφέρουν μαρτυρίες
Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας
Στη συμβολή των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλέως Γεωργίου
Δεν έχει καταγραφεί αυτοκίνητο να του κόβει τον δρόμο, όπως είχε ισχυριστεί ο οδηγός
Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι
Οδηγούσε μεθυσμένος και πέρασε με κόκκινο τουλάχιστον 5 φανάρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.