- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΕΛ.ΑΣ για τηλεσχολιαστές αστυνομικούς: Προσωπικές απόψεις χωρίς θεσμικό βάρος
Mε αφορμή δημοσιεύματα, σχόλια αλλά και παράπονα πολιτών
ΕΛ.ΑΣ για τηλεσχολιαστές αστυνομικούς: Προσωπικές απόψεις χωρίς θεσμικό βάρος
«Η μοναδική επίσημη θέση της Ελληνικής Αστυνομίας για υποθέσεις που χειρίζονται οι Υπηρεσίες της, εκφράζεται αποκλειστικά μέσω των δηλώσεων του Αρχηγού του Σώματος, του/της Εκπροσώπου Τύπου ή αξιωματικών που έχουν ειδικά εξουσιοδοτηθεί γι αυτόν τον σκοπό» επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., με αφορμή δημοσιεύματα, σχόλια αλλά και παράπονα πολιτών, σχετικά με πρόσωπα τα οποία σχολιάζουν διάφορες υποθέσεις της επικαιρότητας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με αφορμή δημοσιεύματα, σχόλια αλλά και παράπονα πολιτών σχετικά με πρόσωπα τα οποία σχολιάζουν διάφορες υποθέσεις της επικαιρότητας, υπενθυμίζεται ότι η μοναδική επίσημη θέση της Ελληνικής Αστυνομίας για υποθέσεις που χειρίζονται οι Υπηρεσίες της, εκφράζεται αποκλειστικά μέσω των δηλώσεων του Αρχηγού του Σώματος, του/της Εκπροσώπου Τύπου ή αξιωματικών που έχουν ειδικά εξουσιοδοτηθεί γι αυτόν τον σκοπό.
Οποιαδήποτε άλλη δήλωση, τοποθέτηση ή άποψη που εκφέρεται από τρίτους, συμπεριλαμβανομένων ατόμων που σχετίζονται ή σχετίζονταν στο παρελθόν με το Σώμα, δεν εκφράζει την επίσημη θέση της Ελληνικής Αστυνομίας. Τέτοιες απόψεις είναι αυστηρά προσωπικές και δεν φέρουν θεσμικό βάρος.
Η Ελληνική Αστυνομία σέβεται στον απόλυτο βαθμό το δικαίωμα στην έκφραση και στην πληροφόρηση, ωστόσο η διασπορά μη επίσημων απόψεων και θέσεων ενδέχεται να προκαλέσει σύγχυση στο κοινό και να αλλοιώσει την εικόνα των πραγματικών δεδομένων.
Η υπεύθυνη, αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση της κοινωνίας αποτελεί θεμέλιο λίθο της λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας, το προσωπικό της οποίας εργάζεται αδιάλειπτα για τη διασφάλιση της εμπιστοσύνης των πολιτών, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας και την αξιοπιστία του Σώματος».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε μεγάλο βάθος στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
Φαίνονται οι προσπάθειες που κάνει να βγει έξω από το «πηγάδι του διαβόλου»
Νεκρές μάνα και κόρη από την έκρηξη της σόμπας - Με σοβαρά εγκαύματα ο εγγονός
Σοβαρά εγκαύματα έχει υποστεί ο 39χρονος άνδρας
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα
Εξαιρετικά επικίνδυνο το σημείο
Συλλήψεις σε Ελλάδα και άλλες χώρες
Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές
«Δεν βλέπαμε και δεν ακούγαμε, μικροφωνικές εγκαταστάσεις δεν υπήρχαν» έχουν καταγγείλει συγγενείς θυμάτων
Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες που προκάλεσε ζημίες πολλών εκατομμυρίων στο Δημόσιο
Αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους
Του επιτρέπεται η ενασχόληση με πίνακες που έχουν πιστοποιητικό γνησιότητας
Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου για απόπειρα βιασμού
Ο Ταϊλανδός μπάτλερ καταζητείται μέχρι σήμερα από την Ιντερπόλ
Πιλότος της πολιτικής αεροπορίας ο αγνοούμενος - Είχε αδυναμία στη θάλασσα
«Υπήρχε ένα οικοσύστημα και εγώ ήμουν ο ξενιστής. Άρα έπρεπε να με αποβάλουν»
22 συλλήψεις για το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες
Τι λέει για τις συνθήκες διεξαγωγής και την αίθουσα
Στην Ευελπίδων οι 22 για τις εικονικές εταιρίες - Βαρύ κατηγορητήριο για το κύκλωμα με τα τιμολόγια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.