Ελλαδα

Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στην Εύβοια - Ο καπνός κάλυψε τον αττικό ουρανό

Στο βορειοανατολικό μέτωπο το βάρος των δυνάμεων

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στην Εύβοια - Ο καπνός κάλυψε τον αττικό ουρανό
© EUROKINISSI

Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στην Εύβοια - Ο καπνός κάλυψε τον αττικό ουρανό 

Καλύτερη είναι η εικόνα από το πύρινο μέτωπο που εκδηλώθηκε περίπου στις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας στη Μακρυκάπα Εύβοιας, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να συνεχίζουν την επιχείρηση για τον πλήρη περιορισμό της φωτιάς. Στην περιοχή έχουν κινητοποιηθεί συνολικά 92 πυροσβέστες, οι οποίοι επιχειρούν με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 4ης και της 20ής ΕΜΟΔΕ, καθώς και 32 πυροσβεστικά οχήματα.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η συνδρομή των εναέριων μέσων, καθώς στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχθεί 10 αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα. Ένα από τα ελικόπτερα έχει αναλάβει τον συντονισμό των εναέριων δυνάμεων, προκειμένου οι ρίψεις να πραγματοποιούνται με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, στο έργο της Πυροσβεστικής συνδράμει και ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων, διαθέτοντας υδροφόρες και μηχανήματα έργου για την υποστήριξη των επιχειρήσεων κατάσβεσης.

Όπως αναφέρει το evima, το κύριο μέτωπο που απασχολεί αυτή την ώρα τις Αρχές εντοπίζεται βορειοανατολικά από το σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά, στη Μακρυκάπα. Εκεί έχει επικεντρωθεί το βάρος των επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, με στόχο να περιοριστεί η εξάπλωση και να αντιμετωπιστούν οι ενεργές εστίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY