- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ζάκυνθος: Τραυματίστηκε 46χρονος Ιταλός πέφτοντας από προβλήτα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ζάκυνθος: Τραυματίστηκε 46χρονος Ιταλός πέφτοντας από προβλήτα - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο κεφάλι τραυματίστηκε ένας 46χρονος Ιταλός το απόγευμα της Κυριακής (23/8), όταν έπεσε από προβλήτα στη θαλάσσια περιοχή «Μικρό Νησί» της Ζακύνθου. Το περιστατικό σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή των Βολιμών, όπου ο άνδρας είχε πάει για κολύμπι.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού, ο 46χρονος βρισκόταν στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή όταν γλίστρησε από την προβλήτα και έπεσε, με συνέπεια να χτυπήσει στο κεφάλι. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί άμεσα για ιατρική φροντίδα.
Ο Ιταλός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διερευνά το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, το οποίο έχει αναλάβει τη σχετική προανάκριση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.