- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μπουτάρης μαζί με δεκάδες Θεσσαλονικείς περπάτησαν ξυπόλητοι (εικόνες)
Ημέρα χωρίς Παπούτσια για να τα αποκτήσουν παιδιά που τα έχουν ανάγκη
Έβγαλε τα παπούτσια του και περπάτησε ξυπόλητος για καλό σκοπό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και δεκάδες συμπολίτες του στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει, το κατάστημα TOMS στην στοά Πελασώφ στο κέντρο της πόλης.

Η εταιρεία καλεί τον κόσμο να περπατήσει για μία μέρα χωρίς παπούτσια, να τραβήξει μια φωτογραφία και να την ανεβάσει στο Instagram. Όσο περισσότεροι χρήστες ανεβάσουν τη φωτογραφία τους ξυπόλητοι τόσο πιο πολλά παιδιά θα αποκτήσουν παπούτσια.
Παρέα με τον Γιάννη Μπουτάρη συμμετείχαν και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου, Καλυψώ Γούλα και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας.
Η φιλανθρωπική εταιρεία ΤOMS, που πρόσφατα απέκτησε το πρώτο της κατάστημα στην Θεσσαλονίκη και στην στοά Πελασώφ, ακολουθεί την τακτική One for One®: για κάθε ζευγάρι παπούτσια που πουλάει, δωρίζει ένα ζευγάρι σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη. Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί περισσότερα από 30 εκατομμύρια παπούτσια σε παιδιά και έχουν βοηθηθεί 275.000 άνθρωποι. Το 2014, ο Mycoskie λάνσαρε και το δικό του καφέ, τον "TOMS Roasting Co", με σκοπό να προσφέρει νερό σε χώρες που το χρειάζονται.
Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση:
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/Σωτήρης Μπαρμπαρούσης
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.