- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη 47χρονος που απείλησε 64χρονο με πιστόλι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη 47χρονος που απείλησε 64χρονο με πιστόλι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στη σύλληψη ενός 47χρονου προχώρησαν αστυνομικοί τεσσάρων υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης, μετά από περιστατικό στο κέντρο της πόλης. Ο άνδρας φέρεται να διαπληκτίστηκε με 64χρονο, τον οποίο απείλησε με πιστόλι και στη συνέχεια χτύπησε, πριν εντοπιστεί από τις Αρχές και συλληφθεί.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το πιστόλι, πλαστικό μπουκαλάκι με πλήθος σφαιριδίων, ένα πλαστικό όπλο και αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου «πεταλούδα». Παράλληλα, οι αστυνομικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν ακόμη τέσσερις αυτόφωρες συλλήψεις για διαφορετικά περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, στην πόλη.
Στη Μενεμένη συνελήφθη 44χρονος για κλοπή πορτοφολιού από ανασφάλιστο όχημα 25χρονου, με 1.970 ευρώ, τραπεζική κάρτα και έγγραφα, καθώς και για ηλεκτρονική συναλλαγή. Πάνω του βρέθηκαν 5.820 ευρώ, μέρος των οποίων επιστράφηκε, ενώ η προέλευση του υπολοίπου ποσού διερευνάται ακόμη.
Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο άνδρες, 60 και 59 ετών, έπειτα από μεταξύ τους επεισόδιο, κατά το οποίο ο πρώτος τραυμάτισε 42χρονο με βαριοπούλα. Στη Χαριλάου συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός για οδήγηση δικύκλου υπό μέθη. Όλοι θα οδηγηθούν ενώπιον της αρμόδιας Δικαστικής Αρχής.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεσίστια για τρεις ημέρες η σημαία του Μεγάρου της
Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου, 6 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Έχουν εντοπιστεί ενδείξεις πιθανής δυσλειτουργίας
Το αντίο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη
Ευκαιρία για αγορές σε χαμηλότερες τιμές
Το όχημα κατέληξε στο χωράφι
Ο κοινωνιολόγος, πανεπιστημιακός και πολιτικός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών
Μάχη να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε άλλα κτίρια
Καθώς και 50 αναψυκτικά και 21 μπουκάλια
Μετά τη φωτιά που είχε ξεσπάσει
Μία ακόμη πυρκαγιά σε αυτό το κομμάτι της Εύβοιας μέσα στον Αύγουστο
Δύο διαφορετικά πρόσωπα θα δείξει ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.