- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, το Ιόνιο, την Ήπειρο και τα ορεινά της Πελοποννήσου, αναμένονται για σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 30 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις, προβλέπονται για την Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γεώργιος Χριστάκης
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επείγουσα εισαγγελική έρευνα
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κοντά στον ΧΥΤΑ
Ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή
Ο τραγουδιστής απήγγειλε αντί να ερμηνεύσει το τραγούδι «Γιάννης ο φονιάς»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Ποια είναι η κατάσταση των ασθενών
Ποια αιτήματα απορρίφθηκαν
Τον εντόπισαν στη Φλώρινα
«Φρόντισε τα δύο μωβ να τακτοποιηθούν τώρα»
«Με τη δημόσια υγεία στην Αττική δεν παίζουμε» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.