- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Τραγωδία σε γάμο στην Κάλυμνο: Νεκρός 56χρονος από έκρηξη δυναμίτη που είχε μαζί του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τραγωδία σε γάμο στην Κάλυμνο: Νεκρός 56χρονος από έκρηξη δυναμίτη που είχε μαζί του - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τραγωδία σημειώθηκε στην Κάλυμνο, όταν 56χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από έκρηξη δυναμίτη που κρατούσε στα χέρια του, ενώ βρισκόταν καλεσμένος σε γάμο. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, το περιστατικό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.
Κατά την ίδια πηγή, ο 56χρονος Γιώργος Θεοδοσίου βρισκόταν στον γάμο όταν, περίπου στις 18:30, ο δυναμίτης που είχε μαζί του εξερράγη, προκαλώντας τον σοβαρό ακρωτηριασμό του. Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους παρευρισκόμενους, ενώ άμεσα κλήθηκε βοήθεια στο σημείο.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον βαριά τραυματισμένο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του νησιού. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 56χρονος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.