Ελλαδα

Ξεγέλασαν ηλικιωμένη στη Μυτιλήνη και της άρπαξαν 280.000 ευρώ

Συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 15, 22 και 23 ετών

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλικιωμένη
Ηλικιωμένη © Unsplash

Ξεγέλασαν ηλικιωμένη στη Μυτιλήνη και της άρπαξαν 280.000 ευρώ - Συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 15, 22 και 23 ετών

Υπόθεση τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας εξιχνίασαν οι αστυνομικές Αρχές στη Μυτιλήνη. Οι δράστες παρουσιάστηκαν ως υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ και κατάφεραν να αποσπάσουν 80.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα αξίας περίπου 200.000 ευρώ από το θύμα.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 15, 22 και 23 ετών, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο άτομα. Σύμφωνα με την έρευνα, οι επιτήδειοι έπεισαν την ηλικιωμένη να αφήσει χρήματα και τιμαλφή σε σακούλα έξω από το διαμέρισμά της.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 15χρονος, μαζί με τον 23χρονο, παρέλαβαν τη σακούλα και διέφυγαν με όχημα που οδηγούσε ο 22χρονος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέρος των κοσμημάτων και 6.300 ευρώ, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY