- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και μεμονωμένες τοπικές βροχές στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015.
Η θερμοκρασία σε νέα άνοδο θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα στο Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
photo © ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σηκώθηκαν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Μετά από διακοπή ρεύματος
«Παρά τις δυσκολίες, τα κατάφερα»
Έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η τραγωδία του Ματιού και το στοίχημα για ένα κράτος που προλαμβάνει
Ο Θεοφάνης και η σύζυγός του Διανελία θα καθίσουν μαζί στα φοιτητικά έδρανα
Οι βάσεις με τη μεγαλύτερη άνοδο και πτώση
Η σπουδαία δισκογραφική πορεία του
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»
Πώς διαμορφώθηκαν φέτος οι Βάσεις
Είχε πάει για μπάνιο στην παραλία
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πάνω από 9.700 τα κενά στα πανεπιστήμια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.