- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τροχαίο στους Παξούς: «Σε μισή ώρα κατέληξε» ο 15χρονος οδηγός
17χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Σοκ στους Παξούς: 15χρονος σκοτώθηκε σε μετωπική με μηχανή
Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τους Παξούς μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, με θύμα έναν 15χρονο και έναν 17χρονο να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το δυστύχημα συνέβη στην επαρχιακή οδό Γαΐου – Λάκκας στους Παξούς, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ανήλικος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη.
Ο 15χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας, ωστόσο τα τραύματά του ήταν ιδιαίτερα σοβαρά. Σύμφωνα με τον διευθυντή της μονάδας, Μιχάλη Κάντα, ο ανήλικος έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον αυχένα, χωρίς επαφή με το περιβάλλον, και κατέληξε μέσα σε περίπου μισή ώρα.
Ο 17χρονος συνεπιβάτης τραυματίστηκε επίσης σοβαρά, αλλά διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα, όπου νοσηλεύεται.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ο 15χρονος δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ κανένας από τους δύο δεν φορούσε κράνος τη στιγμή της σύγκρουσης.
Η 24χρονη οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα. Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα πρώτα λόγια κατά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από τη Βιέννη
Ο μπασκετμπολίστας και content creator μιλάει στην ATHENS VOICE για τη viral ομοιότητα με τον Έλληνα NBAer, τις εμπειρίες ρατσισμού και τη ζωή ανάμεσα στο παρκέ και στο TikTok
Στις 9.720 ευρώ η λεία τους
Τα μηνύματα που στέλνουν οι απατεώνες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Συνεχίζονται οι τροποποιήσεις στη γραμμή 2
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πότε ολοκληρώνονται οι εξετάσεις σε λύκεια και γυμνάσια
Σε δρόμο που το όριο είναι 80 χλμ/ώρα
Αναλυτικά τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.