- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η στιγμή του άγριου καβγά για την προτεραιότητα στην Αχαρνών
Ο 41χρονος επιτέθηκε με κράνος, ο 70χρονος απάντησε με μαχαίρι
Η στιγμή του άγριου καβγά για την προτεραιότητα στην Αχαρνών - Ο 41χρονος επιτέθηκε με κράνος, ο 70χρονος απάντησε με μαχαίρι
Ένας ασήμαντος καβγάς για την προτεραιότητα στο δρόμο εξελίχθηκε σε αιματηρή σύγκρουση το μεσημέρι της Τρίτης στα Κάτω Πατήσια. Το επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Νιρβάνα, όταν ένας 41χρονος αναβάτης μηχανής και ένας 70χρονος οδηγός Ι.Χ. διαπληκτίστηκαν έντονα.
Σύμφωνα με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, οι δύο άνδρες άρχισαν να γρονθοκοπούνται στη μέση του δρόμου, ενώ ο μοτοσικλετιστής φαίνεται να αφαιρεί το κράνος του και να το χρησιμοποιεί για να χτυπήσει τον ηλικιωμένο.
Η ένταση ξέφυγε, με τον 70χρονο να τραβά μαχαίρι και να τραυματίζει τον 41χρονο στο μπράτσο, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν και τους δύο εμπλεκομένους.
Στην κατοχή του ηλικιωμένου βρέθηκε μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών με λάμα 9 εκατοστά, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες. Οι αρχές εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, που προκάλεσε αναστάτωση σε μια από τις πιο πολυσύχναστες γειτονιές της Αθήνας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατηγορείται για παρενόχληση
Κάτοικοι είχαν ενημερώσει νωρίτερα για αναθυμιάσεις
Έβγαλε τον εξοπλισμό του και πιάστηκε στα χέρια
Πώς εξαρθρώθηκε το κύκλωμα
Ο ισχυρισμός στο δικαστήριο και το βίντεο που αποκάλυψε την αλήθεια
Δείτε τον χάρτη με το επίκεντρο
«Μόνο τα εργαλεία άλλαξαν»
Πότε πηγαίνουν πίσω τα ρολόγια
Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την προγραμματισμένη διακοπή νερού
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα - Πότε θα εξασθενήσουν
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.