- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η στιγμή του άγριου καβγά για την προτεραιότητα στην Αχαρνών
Ο 41χρονος επιτέθηκε με κράνος, ο 70χρονος απάντησε με μαχαίρι
Η στιγμή του άγριου καβγά για την προτεραιότητα στην Αχαρνών - Ο 41χρονος επιτέθηκε με κράνος, ο 70χρονος απάντησε με μαχαίρι
Ένας ασήμαντος καβγάς για την προτεραιότητα στο δρόμο εξελίχθηκε σε αιματηρή σύγκρουση το μεσημέρι της Τρίτης στα Κάτω Πατήσια. Το επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Νιρβάνα, όταν ένας 41χρονος αναβάτης μηχανής και ένας 70χρονος οδηγός Ι.Χ. διαπληκτίστηκαν έντονα.
Σύμφωνα με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, οι δύο άνδρες άρχισαν να γρονθοκοπούνται στη μέση του δρόμου, ενώ ο μοτοσικλετιστής φαίνεται να αφαιρεί το κράνος του και να το χρησιμοποιεί για να χτυπήσει τον ηλικιωμένο.
Η ένταση ξέφυγε, με τον 70χρονο να τραβά μαχαίρι και να τραυματίζει τον 41χρονο στο μπράτσο, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν και τους δύο εμπλεκομένους.
Στην κατοχή του ηλικιωμένου βρέθηκε μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών με λάμα 9 εκατοστά, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες. Οι αρχές εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, που προκάλεσε αναστάτωση σε μια από τις πιο πολυσύχναστες γειτονιές της Αθήνας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλη κινητοποίηση με επίγειες δυνάμεις και πέντε αεροσκάφη για την κατάσβεση
Προτεραιότητα η ενίσχυση της έρευνας, η διεθνοποίηση και η επίλυση του στεγαστικού
Θέτουν νέα ερωτήματα για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης
Το χρονικό της υπόθεσης
Κατηγορείται για απάτες και πλαστογραφίες
Κλειστό το μονοπάτι για τη Μονή Στομίου
Η οργάνωση έχει περιθάλψει φέτος 73 αλεπούδες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Για ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων σε νησιά από παραγωγούς στην Κρήτη
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.