- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέο Ηράκλειο: 16χρονος απείλησε με μαχαίρι δύο 12χρονες για να τις ληστέψει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Νέο Ηράκλειο: 16χρονος απείλησε με μαχαίρι δύο 12χρονες για να τις ληστέψει - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σκηνές έντασης και φόβου εκτυλίχθηκαν στο Νέο Ηράκλειο, όταν δύο κορίτσια μόλις 12 ετών βρέθηκαν αντιμέτωπα με ανήλικο δράστη που τις απείλησε με μαχαίρι, επιχειρώντας να τις ληστέψει. Το περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι, σε σημείο κοντά στα σπίτια τους, όπου οι δύο φίλες είχαν βγει για μια σύντομη βόλτα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης ήταν 16 ετών και τις πλησίασε κρατώντας μεγάλο μαχαίρι. Ο πατέρας της μίας ανήλικης περιέγραψε στο STAR τα δραματικά δευτερόλεπτα: «Τις σταμάτησε στη γωνία και τους είπε “κορίτσια τα κινητά σας με τον καλό ή με τον άσχημο τρόπο”, δείχνοντάς τους το μαχαίρι. Πάνω στον πανικό τους, του έδωσαν το κινητό».
Αμέσως μετά τη ληστεία, ο ανήλικος τράπηκε σε φυγή, ενώ τα κορίτσια ζήτησαν βοήθεια από συνομήλικό τους, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Παρότι ο 16χρονος φέρεται να άλλαξε μπλούζα για να αποφύγει τον εντοπισμό, επέστρεψε στο σημείο, όπου τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε αναμένουμε νέα κακοκαιρία στην Αττική
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.