- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Οι δρόμοι γέμισαν σκουπίδια μετά τη γιορτή της παραμονής Χριστουγέννων
«Σεβαστείτε την πόλη» ζητά ο Δήμος
Θεσσαλονίκη: Οι δρόμοι γέμισαν σκουπίδια μετά τη γιορτή για την παραμονή των Χριστουγέννων
Μεγάλο όγκο απορριμμάτων κλήθηκαν να διαχειριστούν οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά τα πάρτι του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, ενώ δυσμενείς ήταν και οι καιρικές συνθήκες.
Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Θεσσαλονίκης τους ευχαριστεί για τις υπηρεσίες τους και που «υπερέβαλαν για μία ακόμη φορά εαυτούς ώστε η πόλη να αποδοθεί το ταχύτερο δυνατό καθαρή στους πολίτες». Παράλληλα, γίνεται έκκληση για «περισσότερο σεβασμό απέναντι στην πόλη και την προστασία του δημόσιου χώρου».
Οι εικόνες που δημοσίευσε στο Facebook ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι ενδεικτικές και του όγκου των απορριμμάτων αλλά και των συνθηκών κάτω από τις οποίες εργάστηκαν οι δημοτικοί υπάλληλοι.
«Επαναλαμβάνουμε πως η έκκληση για περισσότερο σεβασμό απέναντι στην πόλη παραμένει ενεργή, η προστασία του δημόσιου χώρου είναι υπόθεση όλων μας» καταλήγει στην ανάρτησή του ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Η ανάρτηση του δήμου Θεσσαλονίκης
Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας υπερέβαλαν για μία ακόμη φορά εαυτούς ώστε η πόλη να αποδοθεί το ταχύτερο δυνατό καθαρή στους πολίτες μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων της παραμονής των Χριστουγέννων.
Οι εικόνες είναι ενδεικτικές για τον όγκο των απορριμμάτων που κλήθηκαν να διαχειριστούν αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάστηκαν.
Τους ευχαριστούμε για την προσπάθειά τους και επαναλαμβάνουμε πως η έκκληση για περισσότερο σεβασμό απέναντι στην πόλη παραμένει ενεργή, η προστασία του δημόσιου χώρου είναι υπόθεση όλων μας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.