- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ακινητοποιήθηκε φορτηγό στην άνοδο του Κηφισού - «Σημειωτόν» η κίνηση
Αυξημένη ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν από νωρίς το πρωί της Τρίτης οι οδηγοί σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, καθώς ένα φορτηγό ακινητοποιήθηκε στον Κηφισό στο ύψος της Λιοσίων, στο ρεύμα ανόδου προς Λαμία, προκαλώντας σημαντική επιβράδυνση στην κυκλοφορία.
Η συμφόρηση επεκτάθηκε από την περιοχή των ΚΤΕΛ έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια, με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες για αρκετή ώρα.
Αντίστοιχη εικόνα παρατηρήθηκε και στην κάθοδο, όπου η αυξημένη κίνηση ξεκινούσε ήδη από τη Μεταμόρφωση και συνεχιζόταν μέχρι το Αιγάλεω, δημιουργώντας καθυστερήσεις για χιλιάδες οδηγούς.
Παράλληλα, πυκνή ροή καταγράφηκε τόσο στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά όσο και στην ανηφόρα του Καρέα προς Κατεχάκη, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο το πρωινό μποτιλιάρισμα σε κομβικά σημεία του λεκανοπεδίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ποιες περιοχές χρειάζεται προσοχή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Πότε επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά το πρόγραμμα
Βροχές στο Ιόνιο, καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να διευκρινιστούν
Πώς και πού κάνετε αίτηση
Κλιμάκιο έχει μεταβεί στην περιοχή της πυρκαγιάς για την διερεύνηση των αιτίων της
Η σπείρα χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» ένα καφέ γνωστής αλυσίδας
Κατά τη διάρκεια ορκωμοσίας για την προαγωγή του
Ανάστατοι κάτοικοι βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.