- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ευρυτανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ανασύρθηκε 75χρονος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ευρυτανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ανασύρθηκε 75χρονος - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Αγία Παρασκευή Ευρυτανίας, όπου ένας 75χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του. Το περιστατικό συνέβη σε ορεινή περιοχή, όταν ένα τζιπ στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, καθ’ οδόν προς κυνηγετική εξόρμηση, ξέφυγε από την πορεία του και κατρακύλησε σε χαράδρα, εγκλωβίζοντας τους επιβάτες στα συντρίμμια.
Παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες κατάφερε, αν και τραυματισμένος, να βγει από το αναποδογυρισμένο όχημα και να ανέβει στο δρόμο αναζητώντας βοήθεια. Η κινητοποίηση των Αρχών υπήρξε άμεση, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής από το Κλιμάκιο Φουρνάς και την Υπηρεσία Καρπενησίου να σπεύδουν στο σημείο. Παράλληλα ειδοποιήθηκε και η Ορειβατική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, η οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε να αναλάβει δράση, καθώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο του ατυχήματος.
Γύρω στις 09:30 οι διασώστες ολοκλήρωσαν τον απεγκλωβισμό του 75χρονου, ο οποίος δυστυχώς εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Η σορός του ανασύρθηκε από το όχημα και μεταφέρθηκε για τις απαραίτητες ιατροδικαστικές διαδικασίες. Οι τοπικές Αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν το όχημα εκτός δρόμου, ενώ η περιοχή παραμένει σοκαρισμένη από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν ακόμη συμπολίτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περίπου 200 ζώα ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Λίνας Μενδώνη
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι καταγγέλλει η τοπική ΕΛΜΕ
Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.