- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Ζούμε ένα φθινόπωρο από τα παλιά»: Η ανάρτηση για τον καιρό του Γιώργου Τσατραφύλλια
Για επικείμενη κακοκαιρία προειδοποιεί ο μετεωρολόγος
Τσατραφύλλιας: «Με σκόρπια ψιλόβροχα (εκτός από τα νησιά του Αιγαίο και τη Θράκη) και συννεφιές θα κυλίσει ο καιρός μέχρι την Πέμπτη»
Σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα κινείται ο καιρός καθώς σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Alpha Γιώργο Τσατραφύλλια, «Ζούμε ένα φθινόπωρο από τα παλιά...», με τη σωστή θερμοκρασία για την εποχή, αλλά και τις βροχές που είθισται να φέρνει μαζί του το φθινόπωρο.
Όσον αφορά τoν καιρό τις επόμενες ημέρες αλλά και την νέα επιδείνωση που έρχεται από την Πέμπτη, στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος αναφέρει:
«Ζούμε ένα Φθινόπωρο από τα παλιά... Με σκόρπια ψιλόβροχα (εκτός από τα νησιά του Αιγαίο και τη Θράκη) και συννεφιές, θα κυλίσει ο καιρός μέχρι την Πέμπτη 16/10/25.
Η θερμοκρασία όλη την εβδομάδα θα βρεθεί κοντά στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα προσφέροντας θερμική άνεση στον ανθρώπινο οργανισμό.
Στους 22 βαθμούς το θερμοκρασιακό ταβάνι στα πεδινά και μονοψήφιες τιμές τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.
Από την Παρασκευή τα ξημερώματα μια που θα επηρεάσει την γειτονική μας Ιταλία, φαίνεται σταδιακά να επηρεάζει με περισσότερες βροχές και θυελλώδεις νοτιάδες τη δυτική Ελλάδα. Το σύστημα αυτό θα αξιολογηθεί τα επόμενα 24ώρα.
Στην Αττική δεν φαίνεται κάτι το αξιόλογο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 - 23 βαθμούς».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα διαρκέσουν
Η πρώτη στάση θα γίνει αύριο στο Μουσείο Ρητίνης Αμπελικού
Δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν ρίψεις νερού, προκειμένου να περιοριστεί το πύρινο μέτωπο
Άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής
Κατά την εξόδιο ακολουθία έπαιζε το «Θεέ μου μεγαλοδύναμε», με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους να σιγοτραγουδούν
Οι πολίτες καλούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών
Η μοτοσικλέτα προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
Είχε αποσπάσει 160.000 ευρώ
Τι πρέπει να προσέξουν οι κάτοικοι
Δηλώνει αθώα και στη διάθεση των ελληνικών αρχών
Πώς οι αρχές έφθασαν στις συλλήψεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.