- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη 60χρονος για τον εμπρησμό του εστιατορίου «Ακτή» στη Βουλιαγμένη - Πώς έδρασε
Εξιχνιάστηκε από τα στελέχη του «ελληνικού FBI» ο εμπρησμός του γνωστού εστιατορίου «Ακτή» στη Βουλιαγμένη, που είχε σημειωθεί στις 16 Οκτωβρίου 2024. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 60χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι, έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, παρακολούθησε για λίγα λεπτά τον χώρο του καταστήματος και στη συνέχεια ανέβηκε στην οροφή, όπου φέρεται να έριξε εύφλεκτο υλικό προκαλώντας την πυρκαγιά. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να εντοπίσουν τα κίνητρα πίσω από την πράξη του.
Η υπόθεση προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς κατά την έρευνα στην κατοχή του 60χρονου εντοπίστηκαν δύο σκάφη, εκ των οποίων το ένα – μπλε και λευκό, με εξωλέμβια μηχανή Suzuki – είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2024. Η εύρεση του σκάφους αυτού θεωρείται κρίσιμο στοιχείο στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς οι αρχές εξετάζουν εάν σχετίζεται με άλλες παράνομες δραστηριότητες του κατηγορούμενου.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν πλήθος ευρημάτων, μεταξύ των οποίων ρούχα, υποδήματα, σακίδια, κινητό τηλέφωνο, usb stick, αλλά και οπλισμό. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα χωρίς στοιχεία, τρία παλαιού τύπου πιστόλια, πέντε μαχαίρια, δύο ξίφη, ένα μικρό τσεκούρι και τέσσερις κινητήρες εξωλέμβιων μηχανών. Ο 60χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπρησμό, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή κλεμμένων αντικειμένων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Τι να κάνετε σε περίπτωση που σας καλέσουν
Ισχυρή σύσταση προς τους πολίτες για τήρηση των μέτρων πυροπροστασίας
Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Πού και πώς κάνετε την αίτηση
Τα πρώτα αρθρωτά οχήματα 18 μέτρων στην Ελλάδα ενισχύουν τον στόλο του ΟΑΣΘ - Πότε κυκλοφορούν στους δρόμους
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή - Καμία ενέργεια στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει φωτιά
Ξέφυγε ο καβγάς για τα βοσκοτόπια στα Χανιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.