- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κλειστή η δεξιά λωρίδα της Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας προς Αθήνα από φωτιά σε ΙΧ
Τι συνέβη
Κλειστή η δεξιά λωρίδα της Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας προς Αθήνα από φωτιά σε ΙΧ - Τι συνέβη
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην εθνική οδό Αθηνών–Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας, όταν ΙΧ αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στο ρεύμα προς Αθήνα, με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρό πρόβλημα στην κυκλοφορία.
Η Τροχαία, για λόγους ασφαλείας, προχώρησε άμεσα σε διακοπή της κίνησης τόσο στη δεξιά λωρίδα όσο και στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, ώστε να διευκολυνθεί η επέμβαση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.
Το περιστατικό προκάλεσε καθυστερήσεις στα διερχόμενα οχήματα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Οι Αρχές διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά μετέτρεψε το αυτοκίνητο σε άμορφη μάζα σιδερικών, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς που κινούνταν στην περιοχή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκαπίδευση
Καταστροφές στο οδικό δίκτυο, πλημμυρισμένες περιοχές και εκκενώσεις χωριών
Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι
Ένας νεκρός, παρασύρθηκε από χείμαρρο - Πότε σταματούν οι βροχές
Οι απίστευτες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα
Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Τα μανιασμένα κύματα δεν σταματούσαν να χτυπούν στα βράχια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν μία από τις πρώτες αρκούδες στο κέντρο προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.