Καιρός: Επιμένουν οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι - Έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία
Επιμένουν και σήμερα Σάββατο (9.8) οι βόρειοι θυελλώδεις άνεμοι, οι οποίοι θα φτάσουν μέχρι και τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 32 βαθμούς), 24 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 36 βαθμούς), 24 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 24 έως 39 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 23 έως 37 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ (ριπές ανέμων έως τα 80-90 km/h), ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και από το μεσημέρι στο Βόρειο και Κεντρικό Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ (ριπές ανέμων έως τα 80-90 km/h).
Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Καιρός σήμερα: Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την ενίσχυση των ανέμων
Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ, στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει τους 34με 36 και τοπικά στα δυτικά ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες, τις Σποράδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά θαλάσσια τμήματα 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 και στα ηπειρωτικά τοπικά 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στην Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο 7 τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 με 36 βαθμούς Κελσίου. Στις Σποράδες έως30 με 31 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη παροδικές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στις Κυκλάδες τοπικά 8μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 25 έως 30 με 32 και τοπικά στη νότια Κρήτη 34 με35 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 25 έως 35, τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7, τοπικά8 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Νυχτερινή εισβολή σε εκκλησία νεκροταφείου, με εργαλεία ανασκαφής και ανιχνευτή μετάλλων
Νεφώσεις, τοπικές βροχές και βοριάδες έως 7 μποφόρ σε αρκετές περιοχές
Μοιραίο δυστύχημα κατά την αποβίβαση, σοβαρός τραυματισμός και κατάληξη στο Γεννηματάς
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία της δημοσιογράφου στου Παπάγου
Αυτοψία Χαρδαλιά στα έργα που αλλάζουν το ενεργειακό αποτύπωμα της Γκράβας
Ήλιος και άνοδος της θερμοκρασίας την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου
Στάσεις εργασίας, κλειστοί σταθμοί και αλλαγές σε όλα τα δρομολόγια των μέσων σταθερής τροχιάς
Οι επεξηγηματικοί χάρτες του Meteo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.