- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνεχίζεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου - Μποτιλιάρισμα σε δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά
Πόσοι πολίτες ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
Έξοδος αδειούχων Αυγούστου: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά
Οι αδειούχοι του Αυγούστου φεύγουν σταδιακά από την Αθήνα, αναζητώντας λίγες στιγμές δροσιάς και ηρεμίας σε κοντινό ή λίγο πιο μακρινό προορισμό. Και σήμερα (4.8), από νωρίς το πρωί μποτιλιάρισμα επικρατεί στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα καταγράφηκε νωρίτερα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι το λιμάνι του Πειραιά. Το μεγάλο κύμα εξόδου των αδειούχων κορυφώνεται και στα οδικά δίκτυα, ενώ με έκτακτα δρομολόγια τα ΚΤΕΛ κάλυψαν την αυξημένη ζήτηση.
Πόσοι πολίτες ταξίδεψαν με πλοία το Σαββατοκύριακο
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, με 100% πληρότητα αναχώρησαν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου τα πλοία από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο. Από το λιμάνι του Πειραιά, 36.421 επιβάτες επιβιβάστηκαν σε πλοία με προορισμό τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ άλλοι 10.710 επιβάτες επέλεξαν τον Αργοσαρωνικό για τη μονοήμερη ή ολιγοήμερη απόδρασή τους. Από το Λαύριο, 4.519 επιβάτες αναχώρησαν για Κυκλάδες, ενώ από τη Ραφήνα, 9.730 επιβάτες ταξίδεψαν προς Κυκλάδες και Μαρμάρι.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Πτώση του πραγματικού τζίρου παρά την ονομαστική αύξηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Τα δρομολόγια συνεχίστηκαν κανονικά
Ερευνώνται οι συνθήκες του περιστατικού
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.