- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξεκινάει αύριο η σταδιακή αποσωλήνωση του 15χρονου που έπαθε θερμοπληξία στο Μέτσοβο
Πότε εκτιμούν οι γιατροί πως θα μπορέσουν να αρχίσουν να επικοινωνούν με τον ανήλικο
Ξεκινάει αύριο η σταδιακή αποσωλήνωση του 15χρονου που έπαθε θερμοπληξία στο Μέτσοβο - Πότε εκτιμούν οι γιατροί πως θα μπορέσουν να αρχίσουν να επικοινωνούν με τον ανήλικο
Θετικά είναι τα πρώτα ιατρικά σημάδια για τον 15χρονο μαθητή από το Μέτσοβο που υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος στο Τορίνο, μετά από σοβαρές επιπλοκές λόγω θερμοπληξίας. Η κατάσταση του νεαρού ασθενούς, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Ιταλία για την κρίσιμη επέμβαση, εξελίσσεται σταθερά, γεμίζοντας αισιοδοξία την οικογένειά του και τους θεράποντες γιατρούς.
Οι γιατροί της ιταλικής κλινικής παρακολουθούν στενά την πορεία του και αναμένεται, αν όλα συνεχίσουν ομαλά, να ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισής του από την καταστολή. Η ομάδα των ειδικών βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση για να επέμβει άμεσα, εφόσον κριθεί αναγκαίο, καθώς το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει την αξιολόγηση της λειτουργίας του μοσχεύματος.
Ο πατέρας του 15χρονου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία. Όπως είπε, ο γιατρός τού μετέφερε ότι η επέμβαση εξελίχθηκε ομαλά, χωρίς επιπλοκές, όμως ο δρόμος για την πλήρη ανάρρωση παραμένει μακρύς. Η οικογένεια του παιδιού περιμένει με αγωνία τις επόμενες ώρες, που θεωρούνται κρίσιμες για την πορεία της υγείας του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Για λόγους ασφάλειας των μαθητών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.